ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα βρίσκουν Παναθηναϊκός-Κιέβο για Εμποκού

Οι «πράσινοι» θα έχουν μια τελική επαφή την Δευτέρα με την Κιέβο Βερόνας, για το διακανονισμό της εξόφληση της οφειλής των 312.500 ευρώ σχετικά με το δανεισμό του Εμποκού.

Τα βρίσκουν Παναθηναϊκός-Κιέβο για Εμποκού

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι σε συνεχή επικοινωνία με την Κιέβο Βερόνα ώστε να διευθετηθεί η υπόθεση της ληξιπρόθεσμης οφειλής για τον δανεισμό του Πολ-Ζοσέ Εμποκού.

Στην τελευταία επαφή μεταξύ των πλευρών υπήρχε θετική διάθεση και όλα δείχνουν ότι θα βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα για την αποπληρωμή της ληξιπρόθεσμης οφειλής.

Την Δευτέρα λοιπόν αναμένεται να γίνει μια τελική επαφή έτσι ώστε να τελειώσει ένα ακόμη θέμα που δημιούργησε στο τριφύλλι τον κίνδυνο τιμωρίας από πρόστιμο έως και υποβιβασμό.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 72.922 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...