ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ανακοίνωση ΠΣΑΤ κατά Παναθηναϊκού για Σκουντή

Θέση για την ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά του Βασίλη Σκουντή πήρε ο ΠΣΑΤ.

Ανακοίνωση ΠΣΑΤ κατά Παναθηναϊκού για Σκουντή

Η ανακοίνωση

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) αποδοκιμάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά του δημοσιογράφου και μέλους του ΠΣΑΤ Βασίλη Σκουντή, ο οποίος μετέδωσε (και) τον 4ο τελικό κορυφής του μπάσκετ. Έναν αγώνα που δεν είχε την κατάληξη που θα ήθελε η ομάδα του τριφυλλιού.

Κι εκεί βρίσκεται μάλλον το πρόβλημά της. Έχασε η ομάδα κι έπρεπε προφανώς να βρεθεί ένα άλλοθι για τους οπαδούς της.

Και στοχοποιήθηκε και μάλιστα με χαρακτηρισμούς χαμηλότατου επιπέδου ο σχολιαστής, σαν να έπαιζε αυτός στο γήπεδο. Και να μην ήταν καλός ούτε στην άμυνα ούτε στην επίθεση.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 53.335 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όμως στον αθλητισμό υπάρχουν και η νίκη και η ήττα. Κι αν κάποιος δεν μάθει να χάνει τότε έχει …θέμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...