ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Νέα σημαντική προσθήκη για τον Παναθηναϊκό!

Ντύνεται στα «πράσινα» ο διεθνής πασαδόρος!

Νέα σημαντική προσθήκη για τον Παναθηναϊκό!

Συνεχίζονται οι αξιόλογες προσθήκες στο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, με το τριφύλλι να παρουσιάζει μια εντελώς διαφορετική ομάδα από τη νέα σεζόν, έπειτα από την είσοδο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Ερασιτέχνη.

Το νέο «χτύπημα» ακούει στο όνομα, Άξελ Γιάκομπσεν, ο οποίος έχει έρθει σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «volleyplanet.gr». Ο πασαδόρος Γιάκομπσεν έχει γεννηθεί στην Αργεντινή, αλλά επέλεξε να αγωνιστεί ως διεθνής με τη χώρα καταγωγής του, τη Δανία, όντας ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας.

Πρόκειται για έναν παίκτη από το «πάνω ράφι» με αρκετή εμπειρία, έχοντας περάσει από την Αργεντινή (Αζούλ, Μπολιβάρ, UPCN Σαν Χουάν), την Ιταλία (Πινέτο, Κρέμα, Μάντοβα), την Αυστρία (Χοτβόλει), την Πολωνία (Όλστιν), τη Γερμανία (Μπουλ) και το Ισραήλ (Μάτε Άσερ Άκο). Όσο για το παλμαρέ του; Ο Γιάκομπσεν μετρά δύο πρωταθλήματα Αυστρίας και ένα Κύπελλο Ισραήλ.

«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη
«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη 1.753 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός έχει δικαίωμα προσθήκης άλλων δύο ξένων βολεϊμπολιστών, οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνίζονται στη θέση του ακραίου…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...