ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με το “δεξί” η Κροατία (video)

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Με το “δεξί” η Κροατία (video)

Παγκόσμιο Κύπελλο ημέρα 3η, το Σάββατο (16/06), με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις, δύο για τον τρίτο όμιλο και δύο ακόμη για τον τέταρτο. Η “αυλαία” ανοίγει στις 13:00 με τον αγώνα Γαλλία – Αυστραλία, στις 16:00 τίθενται αντιμέτωπες Αργεντινή και Ισλανδία, η δράση συνεχίζεται στις 19:00 με το παιχνίδι Περού – Δανία και ολοκληρώνεται με το ματς Κροατία – Νιγηρία στις 22:00. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Betshop, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην χώρα μας.

Παίρνει τη νίκη η Κροατία

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος από το βραδινό ματς, ανάμεσα στην Κροατία και τη Νιγηρία, από το οποίο προκύπτει και το πλέον “δυνατό” σημείο για σήμερα. Οι Κροάτες χρειάστηκαν τη διαδικασία των μπαράζ για να φτάσουν στα τελικά, αποκλείοντας την Ελλάδα, ταξίδεψαν στη Ρωσία με υψηλές φιλοδοξίες. Διαθέτουν, άλλωστε, ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης, όπως οι Μόντριτς, Ράκιτις και Μάντζουκιτς, μεταξύ άλλων. Αντιμετωπίζουν σήμερα μία ομάδα η οποία έχει το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στη διοργάνωση, ενώ 18 από τους ποδοσφαιριστές της Νιγηρίας δεν έχουν αγωνιστεί ξανά σε Μουντιάλ! Οι Αφρικανοί διαθέτουν ταλέντο και ποιότητα από τη μέση και μπροστά, αμυντικά, όμως, αντιμετωπίζουν προβλήματα χημείας. Δεν χωρά αμφιβολία ότι η Κροατία είναι τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω από τη σημερινή της αντίπαλο, έχει τους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και θα τη στηρίξουμε, επιλέγοντας τον “άσσο” σε απόδοση 1.80.

https://www.youtube.com/watch?v=NlCMQFWA5dg

Με τα γκολ στο Γαλλία – Αυστραλία

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Γαλλία – Αυστραλία. Δύο χρόνια μετά την ανεπιτυχή προσπάθεια να κατακτήσουν το Euro που διοργάνωσαν, οι “τρικολόρ” ταξίδεψαν στη Ρωσία με στόχο την κορυφή, όντας όχι άδικα ένα από τα φαβορί του Μουντιάλ. Διαθέτουν περίσσια αποθέματα ποιότητας σε όλες τις γραμμές, ειδικά μεσοεπιθετικά έχουν παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, με πρώτο και καλύτερο τον Αντουάν Γκριζμάν. Σήμερα αντιμετωπίζουν την Αυστραλία, οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη θα αποτελέσει τεράστια αποτυχία για την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ. Θεωρητικά τα “καγκουρό” δεν μπορούν να σταθούν εμπόδιο στη Γαλλία, ο “άσσος”, όμως, προσφέρεται πολύ χαμηλά και είναι προτιμότερο να επιλέξουμε το Over 2.5 γκολ, ενδεχόμενο το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.75.

https://www.youtube.com/watch?v=Ha3d7uqGRi4

Υψηλό σκορ στη Μόσχα

Περνάμε στο παιχνίδι της Αργεντινής απέναντι στην Ισλανδία. Δυσκολεύτηκε να φτάσει στην τελική φάση η Αργεντινή, χρειάστηκε ένα χατ τρικ του Λιονέλ Μέσι την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών απέναντι στο Εκουαδόρ για να πάρει την πρόκριση και σήμερα δίνει το πρώτο της παιχνίδι για το Μουντιάλ. Από την άλλη πλευρά, η Ισλανδία απέδειξε ότι η πορεία της μέχρι τα προημιτελικά του Euro 2016 μόνο τυχαία δεν ήταν, δίνει το “παρών” για δεύτερη διαδοχική φορά σε μεγάλη διοργάνωση, ενώ ετοιμάζεται για την παρθενική της συμμετοχή σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Μόνο αμελητέα ποσότητα δεν αποτελεί, στη διαδικασία της προκριματικής φάσης τερμάτισε 1η στον όμιλο με αντιπάλους ομάδες όπως η Κροατία, η Ουκρανία και τη Τουρκία, ωστόσο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της προβλημάτισε, γνώρισε ισάριθμες ήττες από Μεξικό και Περού, δεχόμενη από αμφότερες τρία γκολ, όπως και από τη Νορβηγία στις 2 Ιουνίου (2-3), ενώ στην πρόβα τζενεράλε έμεινε στο 2-2 με την Γκάνα. Η ποιότητα της Αργεντινής είναι γνωστή, οι Ισλανδοί μπορούν να βοηθήσουν σε ένα “ανοιχτό” ματς και θα πάμε με το Over 2.5 γκολ, σε απόδοση 1.95

https://www.youtube.com/watch?v=ktD_Cl_faOM

No Goal στο Σαράνσκ

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με τον αγώνα Περού – Δανία. Με τη Γαλλία να υπάρχει στον όμιλό τους, οι δύο ομάδες γνωρίζουν ότι η μεταξύ τους αναμέτρηση μπορεί να αποδειχθεί κομβική για την μετέπειτα πορεία τους στη διοργάνωση. Τις περιμένουμε, επομένως, πολύ προσεκτικές, ενώ αμφότερες είναι στιβαρές αμυντικά. Χαρακτηριστικά, το Περού δεν έχει δεχθεί γκολ στα 6/7 τελευταία ματς του, ενώ η Δανία έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και στους τέσσερις τελευταίους αγώνες της. Αναμένουμε παιχνίδι τακτικής, χωρίς ιδιαίτερα ρίσκα, το No Goal το βρίσκουμε σε απόδοση 1.90 και αξίζει να μπει στις επιλογές μας.

https://www.youtube.com/watch?v=7vTPeS7D5gk

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...