ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πανευρωπαϊκό ρεκόρ ο Παναθηναϊκός!

Διαβάστε το μοναδικό ρεκόρ του τριφυλλιού!

Πανευρωπαϊκό ρεκόρ ο Παναθηναϊκός!

Δειτε την ανάρτηση από τον λογαριασμό του “Και χιλιάδες τίτλοι για τον Παναθηναϊκό”

Πιο συγκεκριμένα η ανάρτηση αναφέρει:

«Με το αποψινό 84-70 απέναντι στον Ολυμπιακό και την κατάκτηση του 37ου Πρωταθλήματος Ελλάδας στην ιστορία του ο Παναθηναϊκός γίνεται πλέον ο κάτοχος ενός ανεπανάληπτου ρεκόρ, αυτό των περισσότερων συνεχόμενων περιόδων με κατάκτηση τουλάχιστον ενός τίτλου.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 6.886 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την επίδοση που ήδη κατέχουν οι Ρεάλ Μαδρίτης (1959-60 έως 1981-82) και Μακάμπι Τελ-Αβίβ (1969-70 έως 1991-92) με 23 συνεχείς περιόδους με τίτλο και εάν του χρόνου κατακτήσει τουλάχιστον έναν τίτλο τότε θα είναι η μοναδική ευρωπαϊκή ομάδα με 24 “γεμάτες” σεζόν!

Για σένα Παυλάρα…»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.