ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Πασκουάλ: «Περήφανοι που δώσαμε χαρά στην οικογένεια Γιαννακόπουλου»

Οι δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ στη συνέντευξη Τύπου μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πασκουάλ: «Περήφανοι που δώσαμε χαρά στην οικογένεια Γιαννακόπουλου»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά γι’ αυτή τη σεζόν. Κάναμε μία πολύ καλή χρονιά που μας επέτρεψε να παίξουμε σήμερα αυτό το ματς στην έδρα μας. Επίσης, να συγχαρώ τα παιδιά και για την δουλειά που έκαναν στην Euroleague όπου είχαμε κι εκεί το πλεονέκτημα. Συγχαρητήρια και στην οικογένεια Γιαννακόπουλου που περνά αυτές τις μέρες πολύ δύσκολες στιγμές. Είμαστε περήφανοι που καταφέραμε να τους κάνουμε χαρούμενους. Και φυσικά να συγχαρώ τον απίστευτό κόσμο μας που μας έχει βοηθήσει σε όλα τα παιχνίδια. Ήταν απίστευτη η σημερινή ατμόσφαιρα. Πρέπει να συγχαρώ και τον Ολυμπιακό που μας δυσκόλεψε πάρα πολύ σήμερα. Χρειάστηκε να κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να νικήσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχαν πολλά άστοχα σουτ και μεγάλος εκνευρισμός, αλλά το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τρίποντο του Ρίβερς και πήραμε ώθηση ώστε να πατήσουμε το γκάζι και να κάνουμε αυτή την εμφάνιση».

Για την απόδοση του Παππά: «Ήταν πολύ σημαντική η παρουσία του, έκανε ένα γεμάτο παιχνίδι και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σε μία σειρά πλέι οφ, αναγκάζεσαι να θυσιάσεις κάποιους παίκτες, αλλά σήμερα ήταν η σειρά του».

Για τις σκέψεις που είχε μετά τον χαμένο, πρώτο τελικό αλλά στο ημίχρονο: «Μιλώντας για σήμερα, θεωρώ ότι στο πρώτο μέρος κάναμε καλύτερο παιχνίδι από αυτό που δείχνει η παραγωγικότητά μας. Χάσαμε πολλά ελεύθερα τρίποντα και 6-7 καλάθια που ήταν πολύ εύκολα. Στο δεύτερο μέρος, ήμασταν πιο εύστοχοι, αποκτήσαμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.Όσον αφορά στο πρώτο παιχνίδι, έχω την εμπειρία να ξέρω ότι κάθε ματς είναι σημαντικό σε μία σειρά. Αλλάξαμε την προσέγγισή μας, παίξαμε με πιο ψηλό σχήμα και βρήκαμε τον τρόπο να νικήσουμε».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 43.047 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα μεταγραφικά: «Όπως πάντα, μετά από κάθε πρωτάθλημα πρέπει να περάσουν κάποιες μέρες, στις οποίες πρέπει όλοι να σκεφτούμε πώς θα οικοδομήσουμε τον τρόπο που ο καθένας θέλει να δει την ομάδα και τον εαυτό του. Καταρχάς, θα πρέπει να απολαύσουμε τη στιγμή και στη συνέχεια να σκεφτούμε τις αποφάσεις που θα λάβουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...