ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ΑΠΟΝΟΜΗ

Πρωτάθλημα για σένα, Παύλο Γιαννακόπουλε! (vid)

Οι «πράσινοι» σήκωσαν το 37ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, αφιερώνοντάς το τρόπαιο στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου. Δείτε βίντεο από το Panathinaikos24.gr.

Πρωτάθλημα για σένα, Παύλο Γιαννακόπουλε! (vid)

Λίγα λεπτά μετά τη λήξη του πέμπτου τελικού, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε την είσοδό του στο παρκέ και στη συνέχεια οι παίκτες εμφανίστηκαν με τη σειρά τους στο κέντρο του παρκέ του κλειστού, μαζί με τις οικογένειές τους, φορώντας μπλούζες για το πρωτάθλημα. Έπειτα, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος πήρε θέση για την απονομή των μεταλλίων και στη συνέχεια του τροπαίου.

Σε μια λιτή τελετή, λόγω του πένθους για την πρόσφατη απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, οι «πράσινοι» σήκωσαν την κούπα στον ουρανό του ΟΑΚΑ, υπό την ανάκρουση του ύμνου του Παναθηναϊκού και τους οπαδούς να φωνάζουν συνθήματα για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, παίρνοντας θέση δίπλα στους θριαμβευτές, οι οποίοι προσέθεσαν στην τροπαιοθήκη του τριφυλλιού το 37ο πρωτάθλημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...