ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γυαλί ηλίου και… μάσκα: Αυτός είναι ο Μάικ Τζέιμς! (pics)

Δύο φωτογραφίες, ένας χρόνος περιθώριο, αλλά... η ίδια τρέλα!

Γυαλί ηλίου και... μάσκα: Αυτός είναι ο Μάικ Τζέιμς! (pics)

Ο Μάικ Τζέιμς αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση αθλητή και ανθρώπου, ο οποίος δεν χρειάζεται να μεταμορφωθεί για να εκτελέσει ρόλους στο παρκέ. Είτε εντός είτε εκτός γηπέδων, τα χαρακτηριστικά του φαίνονται από… χιλιόμετρα. Ο ατακαδόρος, συναισθηματικός, πολλές φορές απρόβλεπτος Αμερικανός γκαρντ είναι… μορφή, τελεία και παύλα. Κάτι που έχει αποδείξει πολλάκις με τα όσα έχει πει και κυρίως με τα όσα… τρελά έχει κάνει κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων, αλλά και στους πανηγυρισμούς.

Μιας που αναφερθήκαμε σε πανηγυρισμούς, αρκεί να συγκρίνουμε δύο φωτογραφίες. Η μία προέρχεται από την περσινή φιέστα, εκεί όπου ο Τζέιμς επέλεξε να κάνει εμφάνιση φορώντας γυαλί ηλίου μέσα στο κλειστό, βγάζοντας σέλφι. Φέτος, τα πράγματα ήταν διαφορετικά, καθώς αντί για γυαλί, είχαμε μάσκες. Trend που ακολούθησαν κι άλλοι παίκτες των «πρασίνων».

Είτε με γυαλί, είτε με μάσκα, πρόκειται για τον Μάικ Τζέιμς, τον πιο… υπέροχο τρελό του «πράσινου» ρόστερ, ίσως και του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.834 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...