ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΠΟΝΟΜΗ

Οι φωτογραφίες της βραδιάς: Η αφιέρωση του Δημήτρη στον Παύλο Γιαννακόπουλο (pics)

Η χαρακτηριστική κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προς τον ουρανό, έχοντας την κούπα του πρωταθλητή ανά χείρας.

Οι φωτογραφίες της βραδιάς: Η αφιέρωση του Δημήτρη στον Παύλο Γιαννακόπουλο (pics)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ολυμπιακού με 84-70 στον πέμπτο τελικό της Basket League και κατέκτησε το 37ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Μια επιτυχία που έλαβε χώρα στη «σκιά» της απώλειας του Παύλου Γιαννακόπουλου, του ανθρώπου που θεμελίωσε την «πράσινη» μπασκετική αυτοκρατορία. Γεγονός που, δίχως δεύτερη σκέψη, οδήγησε άπαντες στο να αφιερώσουν στη μνήμη του τον τίτλο.

Χαρακτηριστική ήταν η κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κατά τη διάρκεια της απονομής. Ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού πήρε στα χέρια του την κούπα και εμφανώς συγκινημένος, κοίταξε προς τον ουρανό, αφιερώνοντας τον τίτλο στον Παύλο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...