ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μνημονιακό μπάτζετ με ή χωρίς «Pan Asia»

Στον Παναθηναϊκό κατέστησαν σαφές ότι η ενδεχόμενη ΑΜΚ, λόγω εισόδου της Pan Asia, δεν θα μεταβάλλει το μπάτζετ που έχει τεθεί για τη νέα σεζόν.

Μνημονιακό μπάτζετ με ή χωρίς «Pan Asia»

Οι «πράσινοι» θέλησαν, μέσω ενημέρωσής τους, να ξεκαθαρίσουν ότι το μπάτζετ για τη νέα σεζόν θα παραμείνει σε… μνημονιακά επίπεδα, είτε οριστικοποιηθεί η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος (είσοδος της Pan Asia και ΑΜΚ μέχρι 20 εκατ. ευρώ), είτε τα δεδομένα παραμένουν ως έχουν.

Στον Παναθηναϊκό τονίζουν χαρακτηριστικά ότι: «Για τα 20εκ.ευρώ που είναι πιθανό να μπουν σε περίπτωση αλλαγής ιδιοκτησίας. Τα χρήματα αυτά δεν αφορούν το μπάτζετ της ομάδας, δηλαδή δεν πρόκειται να αλλάξει το μπάτζετ που πορευόμαστε με την εισροή χρημάτων στο μετοχικό κεφάλαιο».

Επίσης, στο τριφύλλι αναφέρουν ότι το θέμα Δώνη αναμένεται να έχει οριστικοποιηθεί μέχρι την Παρασκευή, ενώ διαψεύδουν ότι έχει γίνει νέα επαφή του Νίκου Νταμπίζα με τον ΠΑΟΚ για την υπόθεση του Εργκούς Κάτσε.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.352 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον Παναθηναϊκό τόνισαν ότι η πρόταση που έχει γίνει στον «δικέφαλο του Βορρά» για τον 24χρονο μέσο είναι σοβαρή, τηρουμένων των οικονομικών δυνατοτήτων της ομάδας και πως πλέον το «μπαλάκι» πηγαίνει στη μεριά του ΠΑΟΚ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.