ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλλαγή δεδομένων για το συμβόλαιο του Δώνη

Οι λόγοι της καθυστέρησης των υπογραφών και οι μετατροπές που συμφωνήθηκαν στο προηγούμενο διάστημα.

Αλλαγή δεδομένων για το συμβόλαιο του Δώνη

Ο Γιώργος Δώνης θα είναι ο επόμενος προπονητής του Παναθηναϊκού, μια υπόθεση που είναι γνωστή εδώ και καιρό, ωστόσο η οριστική κατάληξη της, με το πέσιμο των υπογραφών και τις ανακοινώσεις, έχει καθυστερήσει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του «τριφυλλιού», μέχρι την Παρασκευή το θέμα θα θεωρείται λήξαν, με αρκετό χρόνο να έχει ήδη χαθεί. Κάτι που οφείλεται, όπως αναφέρει η «Πράσινη», σε ορισμένες μετατροπές τις οποίες ήθελε να προχωρήσει η πλευρά του Παναθηναϊκού σχετικά με τη διάρκεια του συμβολαίου του Έλληνα τεχνικού αλλά και τις αποζημιώσεις του ιδίου και του επιτελείου του.

Αν και οι πρώτες σκέψεις των διοικούντων τον Παναθηναϊκό ήταν να «δέσουν» τον Δώνη με τριετή συμφωνία, υπήρξε αναθεώρηση και όπως όλα δείχνουν, η συμφωνία θα αφορά μονοετές συμβόλαιο, το οποίο μπορεί κάλλιστα να επεκταθεί εντός της ερχόμενης σεζόν, εάν οι δύο πλευρές είναι ικανοποιημένες από τη συνεργασία τους.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.288 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.