ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέα απειλή από Έκι και Ρινάλντι στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Οι δυο Αργεντινοί ζητούν τα οφειλόμενά τους, σε διαφορετική περίπτωση θα κινηθούν νομικά κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Νέα απειλή από Έκι και Ρινάλντι στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Οπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM, τόσο ο Εκι, που πλέον δεν παίζει ποδόσφαιρο, όσο και ο Ρινάλντι έχουν ενημερώσει ότι  σκοπεύουν να κάνουν προσφυγή στην FIFA, καθώς ακόμα δεν έχουν πάρει τα χρήματα που τους οφείλονται.

Συγκεκριμένα, στον Έκι οφείλεται ένα ποσό της τάξης των 800.000 ευρώ, ενώ στον Ρινάλντι η οφειλή φτάνει τις 500.000 ευρώ. Οι “πράσινοι” θα πρέπει να τακτοποιήσουν και αυτές τις οφειλές, σε διαφορετική περίπτωση θα έχουν κι άλλα “αγκάθια” στον δρόμο προς την οικονομική εξυγίανση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...