ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επιδιώκει διακανονισμό για την εφορία η πλευρά Μολέντο

Προσπάθεια για διευθέτηση των ανοιχτών θεμάτων μεταξύ Παναθηναϊκού και Ροντρίγκο Μολέντο.

Επιδιώκει διακανονισμό για την εφορία η πλευρά Μολέντο

Ο Μολέντο αποτελεί εδώ και μερικούς μήνες, παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο υπάρχουν ακόμη ζητήματα προς διευθέτηση, όσον αφορά τη θητεία του Βραζιλιάνου αμυντικού στο τριφύλλι.  Οι «πράσινοι» οφείλουν ένα ποσό της τάξεως των 180.000 ευρώ, χρήματα τα οποία αφορούν τις υποχρεώσεις του ποδοσφαιριστή προς την εφορία.

Η πρώτη σκέψη του Μολέντο ήταν η προσφυγή για τη διεκδίκηση του ποσού, ωστόσο ο δικηγόρος του Βραζιλιάνου προσπαθεί να βρει σημείο επαφής με το τριφύλλι μέσω της διαπραγματευτικής οδού, κάνοντας πρόταση διακανονισμού στον Παναθηναϊκό. Η εν λόγω πρόταση αναφέρει πως οι «πράσινοι» έχουν περιθώριο απάντησης για τη διευθέτηση υπόθεσης μέχρι την πρώτη Αυγούστου, διαφορετικά, αν εκπνεύσει η διορία, ο Μολέντο θα κάνει προσφυγή.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια απάντηση από πλευράς Παναθηναϊκού, με τους διοικούντες την ΠΑΕ να περιμένουν τον Γιάννη Αλαφούζο (ο οποίος λείπει) ώστε να φανεί εάν θα γίνει αποδεκτή η πρόταση του δικηγόρου του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.891 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.