ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αυτός ο φορ αρέσει στον Δώνη για το τριφύλλι

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού θα τον ήθελε για την κορυφή της επίθεσης.

Αυτός ο φορ αρέσει στον Δώνη για το τριφύλλι

Οι περιορισμοί στις μεταγραφές «δένουν» τα χέρια του Νίκου Νταμπίζα και του Γιώργου Δώνη, με το τριφύλλι να έχει περιθώριο απόκτησης μόλις ενός ποδοσφαιριστή άνω των 23 ετών.

Η σκέψη των «πρασίνων» είναι να εξαντλήσουν το εν λόγω «παραθυράκι» για να αποκτήσουν σέντερ φορ, με τη «Live Sport» ν’ αναφέρει στο δημοσίευμά της ότι ο Γιώργος Δώνης θα επιθυμούσε η μεταγραφή αυτή να αφορά τον Πέδρο Κόντε.

Ο 30χρονος επιθετικός έκανε εξαιρετική χρονιά με τον ΠΑΣ Γιάννινα και καλύπτει τις προϋποθέσεις ώστε να πάρει θέση βασικού στον Παναθηναϊκό της ερχόμενης σεζόν, ωστόσο η περίπτωσή του μόνο εύκολη δε μπορεί να χαρακτηριστεί.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 84.021 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αφ’ ενός, η διοίκηση των Ηπειρωτών έχει βάλει ρήτρα ύψους 900.000 ευρώ στον Κόντε και αφ’ ετέρου, ο ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει στα χέρια του «δυνατή» πρόταση από τα Εμιράτα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...