ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέα σενάρια για Μάικ Τζέιμς

Πληθαίνουν οι φήμες για το μέλλον του Αμερικανού γκαρντ.

Νέα σενάρια για Μάικ Τζέιμς

Το συμβόλαιο του Μάικ Τζέιμς με τον Παναθηναϊκό έχει ουσιαστικά εκπνεύσει, με τον Αμερικανό να εξετάζει τις επιλογές του, στις οποίες βρίσκεται μεταξύ άλλων και το τριφύλλι.

Ήδη υπάρχει στον «αέρα» το ενδιαφέρον της Αρμάνι Μιλάνο, με τον πρόεδρο της ομάδας, Λίβιο Πρόλι να επιβεβαιώνει ότι οι Ιταλοί, ναι μεν θέλουν τον Τζέιμς, ωστόσο η περίπτωσή του έχει ακόμη δρόμο.

Παράλληλα, για τον Αμερικανό γκαρντ φέρεται να έχει εκφράσει ενδιαφέρον και η Μακάμπι, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα από το Ισραήλ «sport5.co.il».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.997 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Ισραηλινοί παρακολουθούν στενά την περίπτωση Τζέιμς και βάσει των όσων γράφτηκαν, δεν αποκλείεται να κάνουν επίσημη κρούση στο άμεσο μέλλον για να τον φέρουν στο Τελ Αβίβ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...