ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανεπανάληπτη ευκαιρία για Μπεργκ – Φωνάζουν για πέναλτι οι Σουηδοί! (vid)

O Νόιερ νίκησε τον Μάρκους, ο Μπόατενγκ τον έσπρωξε τόσο... όσο. Δείτε το βίντεο.

Ανεπανάληπτη ευκαιρία για Μπεργκ - Φωνάζουν για πέναλτι οι Σουηδοί! (vid)

Οι Γερμανοί πιέζουν την άμυνα των Σουηδών, αλλά τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς την είχαν οι δεύτεροι, με τον Μάρκους Μπεργκ να φεύγει μόνος του απέναντι από τον Νόιερ, όμως ο Γερμανός τερματοφύλακας σταμάτησε το σουτ του.

Ο Μάρκους έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να βάλει τη Σουηδία μπροστά στο σκορ, την ώρα που οι Σουηδοί φωνάζουν για πέναλτι του Μπόατενγκ πάνω στον πρώην πράσινο φορ.

Δείτε το βίντεο:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...