ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EDITORIAL

Bάλτε STOP στις βιασύνες για Καλάθη

Μπορεί ο Νικ Καλάθης να μην έχει δώσει ακόμα απάντηση στην πρόταση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η υπόθεση έχει κλείσει οριστικά. H θέση του panathinaikos24.gr.

Bάλτε STOP στις βιασύνες για Καλάθη

Δεν αμφιβάλει κανείς ότι η παραμονή του Νικ Καλάθη είναι υψίστης σημασίας για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» αναγνωρίζουν ότι διαθέτουν ίσως τον ποιοτικότερο γκαρντ της Ευρώπης, γι αυτό και κατέθεσαν μια άκρως δελεαστική προσφορά στον ομογενή γκαρντ με απολαβές πάνω από 6 εκατομμύρια ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ως γνωστόν, ο Νικ δεν έχει απαντήσει ακόμα στο τριφύλλι, το οποίο αναγκάζεται να ψαχτεί και αλλού για την ενίσχυση στη θέση της περιφέρειας, σε περίπτωση που, τελικά, η πρόταση δεν έχει γίνει αποδεκτή. Καλά κάνουν οι άνθρωποι της ομάδας και οργανώνονται για όλα τα ενδεχόμενα. Ετσι λειτουργούν οι μεγάλοι σύλλογοι και τέτοιος είναι ο Παναθηναϊκός. Βλέπουν μπροστά, ψάχνουν, εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και προσπαθούν να βγουν κερδισμένοι σε κάθε περίπτωση.

Από την άλλη, θα πρέπει να είμαστε λίγο υπομονετικοί και φυσικά συντηρητικοί στις εκτιμήσεις μας. Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι το θέμα Καλάθη έχει «στραβώσει», επειδή έχει καθυστερήσει να απαντήσει ο Νικ. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε το εξής: Ο Καλάθης ακόμα δεν έχει απαντήσει. Είναι άλλο αυτό και άλλο να αναπαράγεται στα social media από… μπερδεμένους αναγνώστες ότι είπε “όχι” στους “πράσινους” για ανανέωση!

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.549 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι δεδομένο ότι ο ίδιος εξετάζει την πιθανότητα να περάσει ξανά τον Ατλαντικό και να παίξει στο NBA. Γι αυτό και δεν έχει δώσει την απάντησή του στην πρόταση του «τριφυλλιού».

Είναι, επίσης, δεδομένο ότι απάντηση θα δοθεί, έστω και όχι στα χρονικά περιθώρια που έχει ζητήσει ο Παναθηναϊκός. Κανείς, όμως, δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι μέλλει γενέσθαι. Ούτε να βιάζεται για πιθανή αρνητική έκβαση. Όλα θα γίνουν γνωστά τις επόμενες μέρες και τα πάντα είναι ανοικτά. Γι’ αυτό, ας κάνουν όλοι υπομονή. Ο Καλάθης θα απαντήσει και κανείς, τώρα, δεν μπορεί να μαντέψει αν θα συνεχίσει ή όχι στην ομάδα. Αυτό το ξέρει μόνο ο ίδιος και θα το κάνει γνωστό πρώτα στους ανθρώπους της ομάδας…

Panathinaikos24.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...