ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλαφούζος: «Ολοκληρώνεται η συμφωνία, θέμα ημερών ν’ αλλάξει χέρια η ΠΑΕ»

Αισιόδοξος φέρεται να είναι ο Γιάννης Αλαφούζος σχετικά με την υπόθεση της «Pan Asia». Τι είπε στους άμεσους συνεργάτες του για το θέμα.

Αλαφούζος: «Ολοκληρώνεται η συμφωνία, θέμα ημερών ν' αλλάξει χέρια η ΠΑΕ»

Αισιόδοξος για την θετική έκβαση της υπόθεσης εμπλοκής της «Pan Asia» στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός φέρεται να είναι ο Γιάννης Αλαφούζος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Live Sport», ο ίδιος τόνισε, μιλώντας σε συνεργάτες του, ότι η ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Παϊρότζ και την «Pan Asia» αποτελεί θέμα ημερών

«Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Προχωράμε κανονικά. Σε λίγες μέρες (σ.σ. Τρίτη ή Τετάρτη) θα ολοκληρωθεί η συμφωνία και στη συνέχεια θα προχωρήσουμε στην υλοποίησή της. Δεν υπάρχει κάτι το οποίο να έχει αλλάξει τα δεδομένα που υπήρχαν. Η συμφωνία θα ολοκληρωθεί. Είναι θέμα ολίγων ημερών να αλλάξει χέρια η ΠΑΕ Παναθηναϊκός», ανέφερε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.212 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αλαφούζος και Παϊρότζ συνεχίζουν να βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία, ενώ σήμερα αναμένεται η άφιξη των στενών συνεργατών του Ταϊλανδού επιχειρηματία, ώστε ν’ ανοίξει ο δρόμος για την οριστική συμφωνία των δύο πλευρών, αναμένοντας την άφιξη Πιενγκμπονσάντ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.