ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έβαλε χρήματα και περιμένει τον Παϊρότζ ο Αλαφούζος

Το ποσό που έβαλε στα ταμεία ο mr ΣΚΑΪ, ο οποίος περιμένει τον Ταϊλανδό για να «σφραγιστεί» η αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ.

Έβαλε χρήματα και περιμένει τον Παϊρότζ ο Αλαφούζος

Στον Παναθηναϊκό προετοιμάζονται για την αλλαγή σελίδας στα διοικητικά, με τον Γιάννη Αλαφούζο να συμμετέχει σε «τονωτική ένεση» στα ταμεία, ώστε να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, με σκοπό να αλλάξει η σκυτάλη στην ΠΑΕ δίχως περαιτέρω εκκρεμότητες.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», ο Γιάννης Αλαφούζος έβαλε 1.8 εκατ. ευρώ ως συμμετοχή στην ΑΜΚ η οποία έχει προκηρυχθεί για την 6η Ιουλίου, ώστε ν’ ανοίξει ο δρόμος για την αντίστοιχη των 20 εκατ. ευρώ και τον Παϊρότζ Πιεγκμπονσάντ.

Από τα χρήματα που διέθεσε ο mr ΣΚΑΪ, οι 840.000 ευρώ δόθηκαν για να εξοφληθεί η δόση του Μαΐου στους ποδοσφαιριστές, οι 600.000 ευρώ πήγαν προς άλλες οφειλές (Εφορία, ΙΚΑ), ενώ τέλος, οι 300.000 καταβλήθηκαν για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι σε ΠΑΕ και Κορωπί που είχαν πέντε μήνες να δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.127 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...