ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με Πασκουάλ η τελετή λήξης της PAO BC Academy (pics)

Με την τελετή λήξης της PAO BC Academy έφτασε στο τέλος της ακόμα μια άκρως επιτυχημένη αθλητική χρονιά για την Ακαδημία.

Με Πασκουάλ η τελετή λήξης της PAO BC Academy (pics)

Η εκδήλωση, που έλαβε χώρα το πρωί του Σαββάτου (30/6) στην κεντρική σάλα του ΟΑΚΑ, είχε κοινωνικό χαρακτήρα με δύο πολύ σημαντικές φιλανθρωπικές δράσεις. Μετά την είσοδο και την παρουσίαση των νεαρών αθλητών της Ακαδημίας, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου. Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Μάνος Παπαδόπουλος, ο οποίος απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό ενώ ακολούθησε η βράβευση της ομάδας Παίδων του Παναθηναϊκού, η οποία πριν λίγες ημέρες κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Superfoods, Τσάβι Πασκουάλ, παρέδωσε το βραβείο στον προπονητή της παιδικής ομάδας, Γιάννη Σιούτη και αμέσως μετά ο Μάνος Παπαδόπουλος βράβευσε την ομάδα, παραδίδοντας το σχετικό έπαθλο στον αρχηγό της, Μάνο Κοντούδη.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τα παιδιά να μπαίνουν στο παρκέ, ντριμπλάροντας με μια μπάλα το καθέναΚΑΝΟΝΤΑΣ ΘΟΡΥΒΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΘΟΡΥΒΗ ΝΟΣΟ, σε μια ενέργεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για την Ηπατίτιδα CΤην ενέργεια συνδιοργάνωσε η PAO BC Academy και ο Σύλλογος Ασθενών Ήπατος Ελλάδος «Προμηθέας» και προλόγισε ο κ. Βαβελίδης, συντονιστής δράσεων του Συλλόγου.

Μετά το τέλος της δράσης, σειρά είχαν τα διαγωνιστικά παιχνίδια με τη συμμετοχή όλων των αθλητών της Ακαδημίας μας, οι οποίοι πήραν μέρος σε διαγωνισμούς σουτ (με τη χρήση shoot-a-way gun) και αγώνες 3on3.

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 28.900 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η τελευταία δράση της εκδήλωσης ήταν το πρώτο τζάμπολ αγάπης που διοργανώθηκε στην κεντρική σάλα του ΟΑΚΑ από την Ακαδημία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός SuperfoodsΠέντε παιδιά στο φάσμα του αυτισμού μπήκαν στο παρκέ και μαζί με δέκα αθλητές της Ακαδημίας μας και συμμετείχαν σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι μπάσκετ που συγκίνησε τους καλεσμένους και κέρδισε το θερμό τους χειροκρότημα.

Η τελετή λήξης της Ακαδημίας έκλεισε με την ομαδική φωτογραφία, με όλους τους αθλητές, τους προπονητές και το προσωπικό της PAO BC Academy να «μπαίνουν στο πλάνο» και να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τον προσεχή Σεπτέμβριο!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...