ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Σφραγίστηκε» η παραμονή τριών στο τριφύλλι

Τα νέα τους συμβόλαια είναι πλέον σε ισχύ και θα συνεχίσουν να αποτελούν μέλη του «πράσινου» ρόστερ.

«Σφραγίστηκε» η παραμονή τριών στο τριφύλλι

Στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν με σταθερότητα και υπομονή την εκτέλεση του πλάνου τους εν όψει της νέας σεζόν, διατηρώντας -οριστικώς και αμετακλήτως- στο ρόστερ τους τρεις παίκτες οι οποίοι είχαν στα συμβόλαιά τους οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος αποφάσισαν να πορευτούν και τη νέα σεζόν με τους Λούκας Λεκαβίτσιους, Μάρκους Ντένμον και Ίαν Βουγιούκα, έπειτα από εισήγηση του Τσάβι Πασκούαλ. Η οψιόν των τριών καλαθοσφαιριστών έληγε στις 30 Ιουνίου, με τους «πράσινους» να προχωρούν προς εφαρμογή του όρου, διατηρώντας στις τάξεις τους τον Λιθουανό γκαρντ, τον Αμερικανό σουτέρ και τον Έλληνα ψηλό.

Πλέον, στο τριφύλλι κινούνται προς το επόμενο σκέλος του σχεδιασμού τους και σε πρώτη φάση, αυτό που μένει να φανεί είναι η κατάληξη των υποθέσεων του Μάικ Τζέιμς και του Κρις Σίνγκλετον.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 52.990 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...