ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Ανώτερη η Βραζιλία, με τα γκολ στο Βέλγιο – Ιαπωνία (video)

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Ανώτερη η Βραζιλία, με τα γκολ στο Βέλγιο - Ιαπωνία (video)

Οι μισές ομάδες της προημιτελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι ήδη γνωστές, σήμερα θα μάθουμε δύο ακόμη που θα τις ακολουθήσουν, οι οποίες θα προκύψουν από τα παιχνίδια Βραζιλία – Μεξικό (17:00) και Βέλγιο – Ιαπωνία (21:00), τα οποία θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Vivobet, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Βραζιλία με χάντικαπ

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Βραζιλία – Μεξικό. Αήττητη στον όμιλο η Βραζιλία, μπορεί στην πρεμιέρα να έμεινε στο 1-1 με την Ελβετία, ωστόσο στη συνέχεια επικράτησε τόσο της Κόστα Ρίκα, όσο και της Σερβίας με 2-0, τερματίζοντας στην 1ην θέση. Μπορεί να μην έθελξε με το ποδόσφαιρο που παρουσίασε, ωστόσο δείχνει ένα σοβαρό πρόσωπο, με τον προπονητή της, Τίτε, να δηλώνει “Κάναμε φοβερές εμφανίσεις στα προκριματικά και όλοι περίμεναν κάτι αντίστοιχο στο Μουντιάλ, αλλά εδώ τα δεδομένα δεν είναι ίδια. Η ομάδα μου εξελίσσεται σε επίπεδο ωριμότητας, από εδώ και πέρα μπορεί να γίνει μόνο καλύτερη”.

Το Μεξικό, από την άλλη πλευρά, με το “καλημέρα” έκανε την έκπληξη και έθεσε τις βάσεις για την πρόκριση στους “16” με τη νίκη του με 1-0 επί της Γερμανίας. Ακολούθησε μία ακόμη επικράτηση, με 2-1 κόντρα στη Νότια Κορέα, την τελευταία αγωνιστική η ήττα με 3-0 από τη Σουηδία δεν του στοίχισε. Καλείται, βέβαια, να αντιμετωπίσει την Σελεσάο κόντρα στην οποία δεν έχει καλή παράδοση, δεν έχει νίκη στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (3-1-0) με τέρματα 0-11! Οι Βραζιλιάνοι έχουν δείξει ένα πολύ σοβαρό πρόσωπο μέχρι στιγμής, διαθέτουν ουσία και αποτελεσματικότητα, είναι σήμερα το φαβορί και θεωρούμε ότι θα επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά. Επιλογή θα αποτελέσει ο “άσσος” με -1 σε απόδοση 1.80 (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Βραζιλίας με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν επικρατήσει με διαφορά ενός τέρματος, το ποντάρισμα επιστρέφεται).

https://www.youtube.com/watch?v=H6L5N_45A_g

Υψηλό σκορ στο Βέλγιο – Ιαπωνία

Συνεχίζουμε με τον αγώνα των 21:00 ανάμεσα στο Βέλγιο και την Ιαπωνία. Πειστικό το Βέλγιο στη φάση των ομίλων, τερμάτισε στην 1η θέση κάνοντας το απόλυτο. Κέρδισε εύκολα Παναμά (3-0) και Τυνησία (5-2), την τελευταία αγωνιστική επιβλήθηκε 1-0 τη Αγγλίας σε μία αναμέτρηση που και οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές. Η Ιαπωνία, από την πλευρά της, πήρε την πρόκριση χάρη στο fair play, μετά την απόλυτη ισοβαθμία με τη Σενεγάλη! Τυχερή στην πρεμιέρα με την Κολομβία, αγωνίστηκε σχεδόν σε ολόκληρο το ματς με δέκα παίκτες και επικράτησε με 2-1, ακολούθησε το 2-2 με τους Σενεγαλέζους και στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής “βολεύτηκε” με την ήττα 0-1 από την Πολωνία, αποτέλεσμα που της έδωσε την πρόκριση.

Οι “κόκκινοι διάβολοι” διαθέτουν τεράστια αποθέματα ποιότητας επιθετικά, σκόραραν εννέα τέρματα στον όμιλο, δύσκολα θα καταφέρει η άμυνα της Ιαπωνίας να τους σταματήσει, ενώ η ομάδα από την Ασία, από την πλευρά της, μπορεί να βοηθήσει σε ένα “ανοιχτό” ματς. Θα πάμε, επομένως, με το Over 2.5 γκολ, ενδεχόμενο το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.95.

https://www.youtube.com/watch?v=1o7kj5cT7ZM

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE