ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Mε προσκεκλημένο τον Βουγιούκα το «πράσινο» summer camp (Pics)

Ο Ίαν Βουγιούκας έδωσε το «παρών» στο summer camp του PAO BC Academy, μοιράζοντας χαρά στους μικρούς φίλους του «τριφυλλιού».

Mε προσκεκλημένο τον Βουγιούκα το «πράσινο» summer camp (Pics)

Άλλος ένα παίκτης του τριφυλλιού έδωσε το «παρών» στο summer camp του PAO BC Academy. Ο λόγος φυσικά για τον Έλληνα σέντερ της ομάδας, Ίαν Βουγιούκα, ο οποίος προ ολίγων ημερών ανανέωσε και τη συνεργασία του με τους «πράσινους».

Αναλυτικά η ενημέρωση του PAO BC Academy:

«Με την παρουσία του Ιάν Βουγιούκα συνεχίστηκε το Summer Camp της PAO BC Academy για τρίτη περίοδο. O σέντερ του Παναθηναϊκού Superfoods καλωσόρισε τους νεαρούς αθλητές στο καλοκαιρινό camp και συνομίλησε μαζί τους για αρκετή ώρα. Τα παιδιά έκαναν πολλές ερωτήσεις στο Βουγιούκα και ζήτησαν υπογραφές στα t-shirts του Summer Camp με τον Ίαν να μην τους χαλάει το χατήρι!

Σε ερώτηση σχετικά με το αγαπημένο παιχνίδι στην καριέρα του, ο «πράσινος» ψηλός θυμήθηκε την αναμέτρηση με τη Μπαρτσελόνα στα play-off του 2011, όταν στο γεμάτο από κόσμο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση για το final four με τον ίδιο να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση.

Τα παιδιά έκαναν πολλές ερωτήσεις για τις προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό Superfoods, την καριέρα του, τους στόχους του καθώς και για τα αγαπημένα του… videogames! Ο Ίαν Βουγιούκας απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις με χαμόγελο, ενώ στη συνέχεια έγινε ένα με τα παιδιά, φωτογραφήθηκε μαζί τους και μοίρασε αυτόγραφα.»

Δείτε τις φωτογραφίες:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ