ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τζέιμς: «Υποθέτω πως δεν θα επιστρέψω. Δίνουν 2,1 στον Νικ κι όχι 1,6 σε μένα;»

Ο Μάικ Τζέιμς απάντησε σε οπαδούς του Παναθηναϊκού στο twitter και δεν εξέφρασε την αισιοδοξία του για παραμονή του στον Παναθηναϊκό.

Τζέιμς: «Υποθέτω πως δεν θα επιστρέψω. Δίνουν 2,1 στον Νικ κι όχι 1,6 σε μένα;»

«Κάποιες φορές οι οικογένειες χωρίζουν και από τη στιγμή που έχετε κάνει πολλές κινήσεις και φαίνεται πως με αντικαταστήσατε, υποθέτω πως δεν θα επιστρέψω», τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ προσθέτοντας: «Φίλε μου, δεν εξαρτώνται όλα πάντα από αυτό που θες εσύ».

 Όταν ένας οπαδός του επισήμανε πως τα λεφτά δεν είναι το παν, είπε: «Μπορούν να δώσουν 2,1 εκατ. στον Νικ κι όχι 1,6 σε μένα; Δεν βγάζει νόημα και τόσο…».

Μάλιστα ρωτήθηκε από κάποιον αν θα έμενε με 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο: «Είναι μια καλή πρόταση, ναι. Θα αποφασίσω για το μέλλον μου όταν η ώρα και η πρόταση είναι η κατάλληλη. Αυτή τη στιγμή μπορεί να πάω οπουδήποτε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.