ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έφτασαν μέχρι το… Μιλάνο τα «τιτιβίσματα» του Τζέιμς (pic)

Οι Ιταλοί παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του και ανέδειξαν τις συνομιλίες του με τους ακόλουθούς του.

Έφτασαν μέχρι το... Μιλάνο τα «τιτιβίσματα» του Τζέιμς (pic)

Έχουν περάσει μήνες από τη στιγμή που γνωστοποιήθηκε το ενδιαφέρον της Αρμάνι Μιλάνο για την περίπτωση του Μάικ Τζέιμς, με τους Ιταλούς να αναμένουν εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του Αμερικανού γκαρντ.

Οι τοποθετήσεις του Τζέιμς στο Twitter, εκεί όπου ο 28χρονος εξέφρασε την αβεβαιότητά του σχετικά με την περίπτωση παραμονής του στο τριφύλλι, ταξίδεψαν μέχρι την Ιταλία, με το «basketuniverso» να αναδεικνύει τις διαδικτυακές του συνομιλίες σε άρθρο που αναφέρει ότι δεν θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και πως θα εξέταζε τις διαθέσιμες επιλογές του, μεταξύ αυτών και της Αρμάνι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.