ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Λούντζης και ο Παπαδάκης στο Summer Camp της PAO BC Academy (Pic)

Οι μικροί φίλοι του Παναθηναϊκού είχαν την ευκαιρία σήμερα να γνωρίσουν από κοντά τους Μιχάλης Λούντζη και Κωνσταντίνο Παπαδάκη.

Ο Λούντζης και ο Παπαδάκης στο Summer Camp της PAO BC Academy (Pic)

Αναλυτικά η ενημέρωση της PAO BC Academy:

«Επίσκεψη του Μιχάλη Λούντζη και του Κωνσταντίνου Παπαδάκη στο Καλοκαιρινό Camp της Ακαδημίας μας! Oι δύο διεθνείς καλαθοσφαιριστές, που έχουν φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού Superfoods έκαναν έκπληξη στα παιδιά και βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της PAO BC Academy, όπου πραγματοποιείται η τρίτη περίοδος του Summer Camp της Ακαδημίας.

Οι νεαροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να κάνουν ερωτήσεις στους δύο αθλητές. Στην πρώτη ερώτηση σχετικά με το που ξεκίνησαν να παίζουν μπάσκετ και σε ποιά ηλικιά, ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης πήρε το λόγο και είπε στα παιδιά ότι ξεκίνησε το μπάσκετ στην ηλικία των επτά ετών στην Ακαδημία της Triple Crown, η οποία στη συνέχεια απορροφήθηκε από την PAO BC Academy!

Οι νεαροί αθλητές έκαναν πολλές ερωτήσεις στους δύο αθλητές σχετικά με το πως ένιωσαν όταν έπαιξαν για πρώτη φορά στον Παναθηναϊκό Superfoods αλλά και το πως ένιωσαν όταν έπαιξαν για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ, με τους δύο αθλητές να συμφωνούν ότι είναι πολύ τιμητικό να είσαι μέλος σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Ο Μιχάλης Λούντζης, μάλιστα, συμπλήρωσε ότι ένιωσε δέος όταν έπαιξε για πρώτη φορά στο γεμάτο από κόσμο ΟΑΚΑ! Στη συνέχεια, οι δύο διεθνείς αθλητές μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 38.520 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες για το Summer Camp της PAO BC Academy πατήστε εδώ

Για εγγραφές την τέταρτη περίοδο (9-13 Ιουλίου) πατήστε εδώ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...