ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οι ατάκες του Τζέιμς για ΝΒΑ, Νίκο Παππά, συμβόλαιο και… Ολυμπιακό (pics)

Ο Αμερικανός γκαρντ ασχολήθηκε σχεδόν με όλα τα ερωτήματα των ακόλουθών του στο Twitter, δίνοντας απαντήσεις... to the point. Δείτε ορισμένα «τιτιβίσματά» του.

Οι ατάκες του Τζέιμς για ΝΒΑ, Νίκο Παππά, συμβόλαιο και... Ολυμπιακό (pics)

Ποτέ δεν αρνήθηκε να ανοίξει διάλογο με τους ακόλουθούς του. Ίσα ίσα, ο Μάικ Τζέιμς απέδειξε, τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερή του θητεία στον Παναθηναϊκό πως δεν φοβάται να πει την άποψή του και να λύσει ορισμένες απορίες στους οπαδούς του «τριφυλλιού» σχετικά με ό,τι συμβαίνει.

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Αμερικανός γκαρντ έδωσε μια «γεύση» σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι, υποθέτοντας πως δεν θα επιστρέψει στο ΟΑΚΑ για να παίξει με τη φανέλα του τριφυλλιού. Πέραν τούτου, ο Τζέιμς δεν δίστασε να απαντήσει σε μια σειρά ερωτήματα που αφορούσαν:

Το ΝΒΑ και το ενδεχόμενο επιστροφής του εκεί: «Δεν έχω ατζέντη για το ΝΒΑ και υποθέτω πως τα πράγματα θα παραμείνουν έτσι για καιρό». Έπειτα απάντησε τα εξής: «Δεν σημαίνει ότι πρέπει να είμαι στο ΝΒΑ».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 15.863 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν η υπάρχουσα κατάσταση τον ικανοποιεί: «Δεν γίνονται πάντα έτσι όπως τα θέλω φίλε μου».

Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο μεταγραφής στον Ολυμπιακό: «Όχι, δεν θα το σκεφτόμουν καν. Όλα τα λεφτά δεν είναι πάντα καλά».

Για τον Νίκο Παππά: «Τον αγαπάω».

Στο τέλος, ο Τζέιμς έκλεισε το «Q&A» με τους ακόλουθούς του, αναρτώντας το εξής  χιουμοριστικό μήνυμα: «Σε ποιον άλλον θα μπορούσατε να μιλήσετε, εάν δεν ήμουν εγώ…».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.