ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Ρόμπιν Λουντ: Τρία χρόνια, 7.206 λεπτά και ένα… διαζύγιο (vids)

Οι δρόμοι του Φινλανδού με τον Παναθηναϊκό χώρισαν οριστικώς και αμετακλήτως. Ο Ρόμπιν Λουντ φεύγει με ένα... τσουβάλι αναμνήσεις και ισχυρούς δεσμούς με το τριφύλλι.

Ρόμπιν Λουντ: Τρία χρόνια, 7.206 λεπτά και ένα... διαζύγιο (vids)

Το απόγευμα της Τετάρτης οριστικοποιήθηκε το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ρόμπιν Λουντ, με τον Φινλανδό μέσο να αποχωρεί από τον σύλλογο, έπειτα από τρεις γεμάτες σεζόν, αρκετές δύσκολες στιγμές, που ξεπεράστηκαν μέσω των σταθερών εμφανίσεών του, ιδίως στην περασμένη -μαρτυρική- σεζόν.

Οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στο οικονομικό σκέλος, με τον Λουντ ν’ αποχωρεί έχοντας στις αποσκευές του μπόλικη δόση… Παναθηναϊκού, καθώς ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2015, ανεβάζοντας σταδιακά τις μετοχές του, έως ότου φτάσει να θεωρείται ένα πολύτιμο εργαλείο για την ενδεκάδα, λόγω της ικανότητάς του να καλύπτει σχεδόν όλες τις θέσεις στη μεσαία γραμμή.

Ο Λουντ ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που «έβαλαν πλάτη» κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν, καταγράφοντας τα περισσότερα λεπτά στον αγωνιστικό χώρο, με τον Ουζουνίδη να τον βγάζει εκτός μόνο σε περιπτώσεις ανάγκης.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.346 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

https://www.youtube.com/watch?v=my4pab03ioo

Το «κοντέρ» του στο τριφύλλι σταμάτησε στις 105 συμμετοχές (70 στο πρωτάθλημα, 7 στα πλέι οφ, 14 στο Κύπελλο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις) με απολογισμό 14 γκολ και 9 ασίστ σε 7.206 λεπτά συμμετοχής. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής ήταν παρών στην εποχή Αναστασίου, έπειτα σε εκείνη του Στραματσόνι αλλά και του Μαρίνου Ουζουνίδη, ωστόσο δεν βρέθηκε η χρυσή τομή που θα του έδινε την ευκαιρία να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη, ο οποίος ήθελε να τον διατηρήσει στις τάξεις της ομάδας.

Από εδώ και στο εξής, ο Φινλανδός θα προσπαθήσει να επιτύχει το καλύτερο δυνατό, αναζητώντας συμβόλαιο στην Αγγλία, την ώρα που το όνομά του «παίζει» στα εγχώρια ρεπορτάζ. Μπορεί οι δρόμοι του με τον Παναθηναϊκό να «χώρισαν», όμως ο ίδιος θα θυμάται για καιρό τις εμπειρίες που αποκόμισε εδώ, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο, λόγω των όσων συνέβησαν πέρσι.

«Ο Παναθηναϊκός είναι σαν στο σπίτι μου, είναι σαν οικογένεια για μένα αλλά και ένα μεγάλο κομμάτι στην καρδιά μου», είχε αναφέρει σε δηλώσεις του. Όμως, τα δεδομένα εξελίχθηκαν διαφορετικά, όπως συμβαίνει σε αρκετές περιπτώσεις στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Όπως κι αν έχει, το τριφύλλι αποχαιρέτισε έναν παίκτη ο οποίος προσέφερε όσα μπορούσε σε οριακές στιγμές και δύσκολες εποχές. Από την άλλη πλευρά, ο Λουντ φεύγει έχοντας αποκομίσει δεσμούς και συναισθήματα με φόντο τον Παναθηναϊκό…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...