ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Παίρνει αποτέλεσμα η Σεντ Τζόζεφ

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Παίρνει αποτέλεσμα η Σεντ Τζόζεφ

Πέμπτη (05/07) σήμερα, το στοιχηματικό κουπόνι συνεχίζει να κινείται σε χαλαρούς ρυθμούς μιας και δεν υπάρχει αγωνιστική δράση για το Μουντιάλ, έτσι θα πορευθούμε με δυο επιλογές, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

Μεγάλο σκορ στο Σαν Μαρίνο

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Φολγκόρε – Ενγκορντανί, όπου και επιλέγουμε το Over 2.5, σε απόδοση 2.30. Στο πρώτο παιχνίδι, η ομάδα από την Ανδόρα επικράτησε με 2-1. Παρότι το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο, η Ενγκορντανί “έκλεψε” τη νίκη, χάρη σε που πέτυχε γκολ στα τέσσερα λεπτά πριν από την ολοκλήρωση του μας. Το αποτέλεσμα αυτό της δίνει ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης, ωστόσο η αποστολή της στην έδρα της Φολγκόρε μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί, δεδομένης και την απειρίας της σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Μόνο για τη νίκη είναι υποχρεωμένη να αγωνιστεί σήμερα η Φολγκόρε, εάν θέλει να είναι αυτή που θα πάρει το εισιτήριο για τον πρώτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Να σημειωθεί πως έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στα έντεκα τελευταία εντός της, σε όλες τις διοργανώσεις (8-2-1). Αμφότερες πάντως έχουν το γκολ στα παιχνίδια τους, κάτι που αναμένουμε να κάνουν και σήμερα, οπότε και επιλέγουμε το Over 2.5, σε απόδοση 2.30.

Δεν χάνει η Σεντ Τζόζεφς

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Σεντ Τζόζεφς – Τόρσαβν, εκεί όπου επιλογή μας αποτελεί το 1Χ, σε απόδοση 1.88. Το πρώτο μεταξύ τους ματς, στα Νησιά Φερόε, δεν ανέδειξε νικητή, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1, με τα δυο τέρματα να σημειώνονται από το σημείο του πέναλτι, στο πρώτο μέρος. Την τύχη με το μέρος της είχε η Σεντ Τζόζεφς, αφού κατάφερε να πάρει κάτι θετικό στο ματς της περασμένης εβδομάδας. Μπροστά στους οπαδούς της όμως δείχνει πιο πειστική, ευελπιστώντας πως θα είναι αυτή που θα πάρει την πρόκριση. Παρότι ήταν ανώτερη, δημιουργώντας περισσότερες ευκαιρίες, η Τόρσαβν δεν κατάφερε να επικρατήσει και να πάρει προβάδισμα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης. Κάκιστη στα εκτός έδρας ματς στα πλαίσια της διοργάνωσης, όπου σε εννέα αναμετρήσεις μετράει δυο ισοπαλίες και εφτά ήττες. Επιλογή μας λοιπόν είναι το 1Χ, σε απόδοση 1.88.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE