ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ATHENS ALIVE

Καθοριστική ημέρα για το Athens Alive: Τι θα συζητήσουν Γιαννακόπουλος – Τσίπρας

Σήμερα θα λάβει χώρα η κρίσιμη συνάντηση μεταξύ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των ξένων «συμπαικτών» του με τον πρωθυπουργό, για το πρότζεκτ του Athens Alive.

Καθοριστική ημέρα για το Athens Alive: Τι θα συζητήσουν Γιαννακόπουλος - Τσίπρας

Οι εκπρόσωποι των fund που συμπορεύονται με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για το πρότζεκτ του Athens Alive βρίσκονται από τα μέσα της εβδομάδας στην Αθήνα, προετοιμάζοντας το έδαφος για την σημερινή, κρίσιμη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Οι δύο πλευρές αναμένεται να θέσουν επί τάπητος όλα τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν το σχέδιο για την ανάπλαση του ΟΑΚΑ, όπως ο συντελεστής δόμησης, το ειδικό χωρικό σχέδιο για την περιοχή, ενώ ίσως υπάρξουν διευκρινίσεις για την επιθυμία της κυβέρνησης περί συνεργασίας της «Pan Asia» με το κονσόρτσιουμ του «Athens Alive». Κάτι που φέρεται να «περνά» από τις σκέψεις του πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», στο σημερινό ραντεβού θα παραστεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον στενό του συνεργάτη, Σταύρο Κωνσταντινίδη, αλλά και οι εκπρόσωποι του κονσόρτσιουμ.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.240 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...