ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Βόμβα με Κοσμά ο Παναθηναϊκός!

Σούπερ μεταγραφή για την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού - Ανακοινώθηκε η 25χρονη διεθνή ακραία Σοφία Κοσμά.

Βόμβα με Κοσμά ο Παναθηναϊκός!

Η ανακοίνωση

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία του με την 25χρονη διεθνή ακραία Σοφία Κοσμά που θα ενισχύσει την προσπάθεια του τμήματος Βόλεϊ Γυναικών του Συλλόγου μας για τη σεζόν 2018-19!

 Η αθλήτρια υπέγραψε το συμβόλαιό της στα γραφεία της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός Superfoods, παρουσία του αντιπροέδρου του Συλλόγου κ. Στέφανου Αυγουλέα.
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.150 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Σοφία Κοσμα ξεκίνησε την καριέρα της στον Ηρακλή Κηφισιάς και εν συνεχεία αγωνίστηκε κατά σειρά στις εξής ομάδες: Μαρκόπουλο (2007-09 και 2010-11), Κερατέα (2009-10), Ολυμπιακό (2011-14), ΑΕΚ (2015-16) και Ηρακλή Κηφισιάς (2016-18). Επιπλέον ήταν στέλεχος της Εθνικής ομάδας beach volley.

Στις πρώτες δηλώσεις της στο panathinaikos 1908.gr τόνισε: «Είμαι πολύ ευτυχής που ήρθα στον Παναθηναϊκό και μάλιστα σε μία χρονική περίοδο που έχει αναλάβει η οικογένεια Γιαννακόπουλου που όλοι ξέρουμε τι έχει προσφέρει. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, εγώ και οι συμπαίκτριες μου θα προσπαθήσουμε και θα κάνουμε τα πάντα στο γήπεδο για να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός εκεί που του αξίζει, εκεί που αρμόζει στην ιστορία του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...