ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πονάει» στην επίθεση και πρέπει να βρει λύσεις!

Ο Παναθηναϊκός θέλει και πρέπει να ενισχύσει στην επιθετική του γραμμή.

«Πονάει» στην επίθεση και πρέπει να βρει λύσεις!

Ο Παναθηναϊκός από τα μισά και ειδικά προς το τέλος της περσινής χρονιάς αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα στην επιθετική του γραμμή. Οι «πράσινοι» ειδικά στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν έπαιζαν με σέντερ φορ τον Χρήστο Δώνη, του οποίου δεν η φυσική του θέση.

Φέτος το πρόβλημα συνεχίζεται μιας και από την ομάδα αποχώρησε και ο Γκιγιέρμο Μολίνς και πλέον το «πράσινο» ρόστερ στην επίθεση απαρτίζεται από τους Σέχου και Πίσπα.

Ο Αργύρης Καμπετσής βρίσκεται στην κορυφή μιας λίστας παικτών κάτω των 23 για την επίθεση και θα έρθει προκειμένου να αποτελέσει μια καλή εναλλακτική λύση, ενώ στη λίστα του Δώνη βρίσκονται και οι Ρεγκάκος, Σιφναίος, που είναι επίσης κάτω των 23 ετών, με τους «πράσινους» να είναι πιθανό να αποκτήσουν δύο από τους τρεις.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο, η «καλή» μεταγραφή, αυτή άνω των 23 ετών, θα αφορά έναν επιθετικό έμπειρο, που θα έρθει για να πάρει τη φανέλα με το «9» με το «καλημέρα» στον Παναθηναϊκό. Έναν φορ που θα είναι έτοιμος να μπει και να κάνει τη διαφορά. Να σημειώσει τα γκολ που τόσο έλειψαν πέρσι από τον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...