ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τρομερή φωτογραφία: Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μωρό στο ΟΑΚΑ! (pic)

Δείτε τη φωτογραφία από τον καιρό που ο πατέρας του, ο Αργύρης Παπαπέτρου, έπαιζε στον Παναθηναϊκό.

Τρομερή φωτογραφία: Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μωρό στο ΟΑΚΑ! (pic)

Η φωτογραφία είναι από φιέστα του τριφυλλιού στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Η ΚΑΕ διοργανώσει μεγάλη γιορτή και παιχνίδι ανάμεσα στην τότε ομάδα και παλαιμάχους. Συγκεκριμένα, με την ομάδα του 1984 που είχε κατακτήσει το τελευταίο πρωτάθλημα.  Στους τελευταίους έπαιξε ο Αργύρης Παπαπέτρου, ο οποίος φωτογραφήθηκε στον πάγκο μαζί με τον γιο του Ιωάννη, που τότε ήταν μωρό. Πως τα φέρνει, κάποιες φορές, η ζωή…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.