ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Η διαφορά των δύο Παναθηναϊκών είναι ΧΑΩΔΗΣ!

Στο μπάσκετ χαμογελάμε, ελπίζουμε, ονειρευόμαστε. Στο ποδόσφαιρο; Πάμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Γράφει ο Τάσος Νικολογιάννης.

Η διαφορά των δύο Παναθηναϊκών είναι ΧΑΩΔΗΣ!

Στο μπάσκετ το ένα μετά το άλλο καλό νέο έρχονται καθημερινά. Λάσμε, μετά Παπαπέτρου και σήμερα Λάνγκφορντ και έπονται και άλλοι και από πίσω ένας άνθρωπος, μία οικογένεια, που έχει πάθος για τον Παναθηναϊκό και τον θέλει πάντα ΠΡΩΤΟ. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ενισχύει την ομάδα χωρίς φανφάρες, για να την διατηρήσει στην κορυφή της Ελλάδας και να την επαναφέρει στο final four της Ευρωλίγκα. Και είναι σίγουρο  ότι θα το καταφέρει, διότι το θέλει πολύ.

Και όταν κάτι το θέλεις πολύ, αργά, η γρήγορα γίνεται. Στο μπάσκετ χαμογελάμε, ελπίζουμε, ονειρευόμαστε. Στο ποδόσφαιρο; Πάμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Και κάθε μέρα, που περνάει, τόσο καταλαβαίνουμε, που έχουμε φθάσει και τρομάζουμε με την ιδέα, τι άλλο θα δούμε μπροστά μας. Ερχονται στην ομάδα νεαροί Ελληνες παίκτες με στόχο να… βγει κάποιος από αυτούς, έρχονται στην ομάδα παίκτες από ομάδες Β’Εθνικής για να δοκιμαστούν!

Απίστευτα πράγματα, που δεν έχουν προηγούμενο στον Παναθηναϊκό, γίνονται αυτό το καλοκαίρι. Δοκιμές τέτοιων παικτών κάνουν οι ομάδες, που βρίσκονται από την μέση της βαθμολογίας και κάτω. Και το κακό είναι, ότι δεν φαίνεται φως στο τούνελ. Το θέμα του Ταυλανδού έχει παγώσει και αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός, ότι ο Νταμπίζας και ο Δώνης επιλέγουν παίκτες, σαν να μην υπάρχει αλλαγή στην ιδιοκτησία, με μπάτζετ επιπέδου ομάδας, που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της Σούπερ Λίγκα. Τ

Το 1-6 κάνει ακόμα πιο γλυκό το 1-3 και η απαξίωση, που έγινε αποθέωση!
Το 1-6 κάνει ακόμα πιο γλυκό το 1-3 και η απαξίωση, που έγινε αποθέωση! 1.969 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ην ίδια στιγμή οι έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο Πάιροζ βρήκε σημαντική διαφορά στον έλεγχο, που έκανε εταιρεία για αυτόν, σε σχέση με αυτά που του είχε δώσει η ΠΑΕ. Καμία έκπληξη δεν μου κάνει. Αυτό το βαρέλι φαίνεται, ότι δεν έχει πάτο με θύμα τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του, που δεν αντέχει άλλο να βλέπει αυτή την κατάσταση.

Η χρονιά, που έρχεται είναι πολύ δύσκολη και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την κατάληξή της. Ειδικά, αν δεν υπάρξει αλλαγή στην ιδιοκτησία. Και όπως έχω πει και στο παρελθόν ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός είναι σίγουρο, ότι θα αρχίσει την ανοδική πορεία και θα φθάσει στην κορυφή μόνο με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο τιμόνι, που ξέρουμε ποιος είναι, το πάθος που έχει για τον σύλλογο και την τεράστια προσφορά της οικογένειάς του στον σύλλογο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...