ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η πρώτη «ματιά» στον Παναθηναϊκό του 2019

Τα δεδομένα στο «πράσινο» ρόστερ μετά τη συμφωνία με τον Λάνγκφορντ και το κομμάτι που αναμένεται να προστεθεί στο «παζλ»...

Η πρώτη «ματιά» στον Παναθηναϊκό του 2019

Ο σχεδιασμός των πρωταθλητών Ελλάδας προχωρά με αρμονικό και συνάμα δυναμικό ρυθμό. Φτάνοντας στα μισά του καλοκαιριού, με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων ν’ απέχει αρκετά, ο Παναθηναϊκός έχει διευθετήσει αποτελεσματικά υποθέσεις όπως την παραμονή του Νικ Καλάθη, αλλά και εκείνη του Παππά (μένουν οι ανακοινώσεις) προσθέτοντας στο δυναμικό του -ως τώρα- τους Στεφάν Λάσμε, Ιωάννη Παπαπέτρου, με τελευταία -χρονικά- κίνηση, εκείνη του Κιθ Λάνγκφορντ.

Αν και, όπως σας γράψαμε νωρίτερα, οι «πράσινοι» δεν έχουν ολοκληρώσει τις κινήσεις τους στη μεταγραφική «σκακιέρα», εν τούτοις υπάρχει η δυνατότητα ώστε να καταγραφεί η πρώτη εικόνα για τον Παναθηναϊκό της σεζόν 2018/19.

Στη θέση «1», δεσπόζει ο Νικ Καλάθης, ο οποίος προέρχεται από μια ονειρική σεζόν σε Euroleague και Basket League, παραμένοντας εκεί μέχρι το 2021. Πίσω του θα παραμείνει ο Λούκας Λεκαβίτσιους, με το τριφύλλι να ανανεώνει την οψιόν στο συμβόλαιό του, διατηρώντας τον στο ρόστερ, ενώ ακολουθεί ο νεαρός Γιώργος Καλαϊτζάκης, τον οποίο πιστεύει αρκετά για το μέλλον ο Τσάβι Πασκουάλ.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 38.028 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο «2» έχουμε τον Νίκο Παππά, ο οποίος θα παραμείνει «πράσινος», όπως άλλωστε επιβεβαίωσε ο ίδιος μέσω ανάρτησής του, ενώ στο πλάι του προστίθεται ο έμπειρος «μπομπέρ», Κιθ Λάνγκφορντ, μια κίνηση ουσίας που «έκλεισε» με συνοπτικές διαδικασίες, έπειτα από «φλερτ»… ετών, αλλά και ο Μάρκους Ντένμον, που κέρδισε μια θέση στο ρόστερ.

Στο «3» βρίσκονται οι Θανάσης Αντετοκούνμπο και Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο μεν πρώτος αποτέλεσε την αποκάλυψη της περσινής σεζόν, λειτουργώντας ως αμυντικό «όπλο» στα «πράσινα» συστήματα, ενώ ο δεύτερος έρχεται από τον Ολυμπιακό, δίνοντας την απαραίτητη τόνωση στο ελληνικό στοιχείο του ρόστερ, όντας έτοιμος να ανέβει ένα «σκαλί» πιο ψηλά…

Στους ψηλούς, ο Παναθηναϊκός θα δώσει βάση στο «πρότζεκτ Ντίνος Μήτογλου», έναν παίκτη ο οποίος έχει όλα τα εχέγγυα ώστε να αφήσει εποχή στο τριφύλλι.

Πλέον, οι πρωταθλητές Ελλάδος αναζητούν ακόμη μια λύση στη θέση «4», έναν παίκτη με ευχέρεια στο σουτ και δη από την περιφέρεια, με πρότερη ευρωπαϊκή εμπειρία. Εκεί αναμένεται να στοχεύσει ο Πασκουάλ, αναζητώντας το κομμάτι που λείπει από το «πράσινο» παζλ, δεδομένου ότι ο Καταλανός επιλέγει τον Τζέιμς Γκιστ στη θέση «5», ο οποίος θα πλαισιώνεται από τους Στεφάν Λάσμε και Ίαν Βουγιούκα.

Μέχρι στιγμής, η παρουσία του Παναθηναϊκού στη μεταγραφική περίοδο είναι αποτελεσματική και δυναμική. Όπως φαίνεται, οι «πράσινοι» σκοπεύουν να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο, όσον αφορά την προσθήκη που αναμένεται να γίνει στη θέση «4». Παράλληλα, απομένει να ξεκαθαριστεί το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωση του Ματ Λοτζέσκι, αλλά και του Μιχάλη Λούντζη, ο οποίος είναι πιθανό να τεθεί προς διάθεση για νέο δανεισμό, όπως ο Χαραλαμπόπουλος…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...