ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κάλλιο αργά παρά ποτέ: Το… λάθος που διόρθωσε ο Λάνγκφορντ

Ο έμπειρος γκαρντ αισθάνεται ανακουφισμένος που του δόθηκε η ευκαιρία να... επανορθώσει, όπως ο ίδιος αναφέρει στις δηλώσεις του.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ: Το... λάθος που διόρθωσε ο Λάνγκφορντ

Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε με δυναμισμό και αποτελεσματικότητα, ολοκληρώνοντας μια υπόθεση που είχε μείνει… ημιτελής από το πρόσφατο παρελθόν, καλωσορίζοντας στις τάξεις του τον Κιθ Λάνγκφορντ. Η 14η Ιουλίου του 2018 αποτέλεσε την ημέρα όπου γράφτηκε το αίσιο φινάλε ενός φλερτ που κρατούσε για πολύ καιρό, αλλά για διάφορους λόγους δεν «σφραγίστηκε» νωρίτερα.

Το όνομα του Λάνγκφορντ είχε «παίξει» στα «πράσινα» ρεπορτάζ αρκετές φορές τα τελευταία τρία χρόνια, ωστόσο πέρσι, οι δύο πλευρές έφτασαν πιο κοντά από ποτέ, με τον Αμερικανό να ρισκάρει, όπως ο ίδιος τόνισε σε συνέντευξή του, επιλέγοντας την Κίνα. Εν τέλει τα πράγματα… διορθώθηκαν και από τη νέα σεζόν, ο έμπειρος «μπομπέρ» θα αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ ως φίλος και όχι ως αντίπαλος.

Από τη στιγμή που γνωστοποιήθηκε η συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό, ο Λάνγκφορντ δεν έχει παραλείψει να αναφερθεί στη λάθος επιλογή που έκανε και δεν υπέγραψε τότε στο τριφύλλι. Μάλιστα, στις δηλώσεις του στην «Πράσινη» τόνισε ότι: «Μετάνιωσα για το μεγάλο λάθος που έκανα, αλλά η ζωή μου έδωσε τη δυνατότητα να το διορθώσω», δείγμα του πόσο «δυνατά» έπαιζε ο Παναθηναϊκός ως προοπτική στο μυαλό του.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 50.377 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είχα ξεκαθαρίσει ότι ήθελα να επιστρέψω στην Euroleague. Να βρω μια ομάδα τέτοιου επιπέδου. Αλλά η αλήθεια είναι πως ο Παναθηναϊκός είναι κάτι ακόμη μεγαλύτερο, κάτι ακόμη καλύτερο. Πέρσι έφτασα πολύ κοντά, αλλά έκανα ένα μεγάλο λάθος που το έχω μετανιώσει, αλλά που η ζωή μού έδωσε τη δυνατότητα να διορθώσω. Αυτό που έχει σημασία όμως είναι ότι τώρα είμαι στον Παναθηναϊκό. Στη ζωή ελάχιστοι έχουν την τύχη να βρίσκουν στο δρόμο δεύτερες ευκαιρίες. Κι εγώ την βρήκα και δεν υπήρχε περίπτωση να την αφήσω να πάει χαμένη. Πήρα το μάθημά μου. Ακόμη και τώρα αισθάνομαι άσχημα για την περσινή μου απόφαση».

Αυτά δήλωσε ο Κιθ Λάνγκφορντ στην «Πράσινη», υπερτονίζοντας ουσιαστικά ότι έκανε λάθος επιλογή και αναδεικνύοντας την ανακούφισή του για το αίσιο τέλος σε ένα φλερτ που κρατούσε για καιρό, αλλά οριστικοποιήθηκε τώρα. Όπως λέει και ο λαός, κάλλιο αργά παρά ποτέ…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.