ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νταμπίζας σε Σιφναίο: «Να η ευκαιρία, όλα είναι στο χέρι σου»

Τι είπε ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Νταμπίζας σε Σιφναίο: «Να η ευκαιρία, όλα είναι στο χέρι σου»

O Μαρκ Σιφναίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό  και θα ακολουθήσει την αποστολή προετοιμασίας στο Τίλμπουργκ της Ολλανδίας.

Παράλληλα με τις υπογραφές, ο νεαρός επιθετικός είχε ολιγόλεπτη κουβέντα με τον Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος τον καλωσόρισε στην ομάδα και του ανέδειξε την ευκαιρία που έχει ώστε να ανέβει επίπεδο αγωνιζόμενος στο τριφύλλι

«Σε πιστεύουμε και εγώ και ο προπονητής. Μπορεί να μην είναι σε καλό σημείο ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή, αλλά υπάρχουν απαιτήσεις. Είναι η μεγάλη σου ευκαιρία να παίξεις στον Παναθηναϊκό. Είναι δικό σου θέμα αν θα αντέξεις την πίεση. Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα Παναθηναϊκός. Στο χέρι σου βρίσκεται το να παίξεις και να αρπάξεις την ευκαιρία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» στον Σιφναίο…

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.694 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...