ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Οι 10 πιο ακριβές σειρές στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης

Χόλιγουντ μπορεί να μην είμαστε αλλά υπήρχαν εποχές που Έλληνες ηθοποιοί έπαιρναν ως και 10 χιλιάρικα την εβδομάδα.

Οι 10 πιο ακριβές σειρές στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης

Λένε πως η πραγματική αξία ενός ηθοποιού φαίνεται στο σημείο που ο βιοπορισμός δεν του επιτρέπει να αναλύει επιλογές. Πρέπει να πάρει το μονοπάτι αυτής που θα του εξασφαλίσει το ψωμί την επόμενη μέρα. Στην Ελλάδα ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός παίρνει τα μισά λεφτά από τον χαμηλότερα αμοιβόμενο των ΗΠΑ ή της Αγγλίας. Ίσως και άλλων αγορών π.χ. Τουρκίας. Φυσικά τα τελευταία 6 χρόνια ισχύουν αυτά τα δεδομένα. Λίγο πριν το 2011 ήταν σαφώς καλύτερα και από το 2009 και πίσω ήταν…πλουσιοπάροχα για τις σειρές ιδίως!

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE