ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Αναχώρησαν για Ολλανδία οι «πράσινοι»: Η αποστολή και τα φιλικά

«Πέταξε» για Ολλανδία ο Παναθηναϊκός, με την αποστολή ν' αναχωρεί νωρίς το πρωί της Δευτέρας για το Τίλμπουργκ.

Αναχώρησαν για Ολλανδία οι «πράσινοι»: Η αποστολή και τα φιλικά

Εγερτήριο και ταξίδι από νωρίς περιελάμβανε το πρόγραμμα των «πρασίνων», οι οποίοι στις 6 το πρωί της Δευτέρας πήραν την πτήση για την Ολλανδία, ώστε να μεταβούν στο Τίλμπουργκ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, εν όψει της νέας σεζόν.

Από τις 16 μέχρι τις 31 Ιουλίου, ο Γιώργος Δώνης με το επιτελείο του θα αναλάβουν να προετοιμάσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τους 30 ποδοσφαιριστές που επέλεξαν στην αποστολή, με τον Δημήτρη Κουρμπέλη και τους Σιφναίο – Ρεγκάκο να βρίσκονται ανάμεσα στα ονόματα της λίστας.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Κότσαρης, Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Σιφναίος, Στάικος, Κάτσε, Τζανδάρης, Μπουζούκης, Κουντουριώτης, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάννης, Πίσπας, Άλτμαν, Χαντζάρας, Εμμανουηλίδης, Ρεγκάκος, Δημητρούλας, Θεοχάρης, Αποστολάκης, Ξενόπουλος, Σέχου.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.109 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» θα δώσουν τα εξής φιλικά επί ολλανδικού εδάφους: Την Τετάρτη (18/7) θα αντιμετωπίσουν την Αλκμάαρ, στις 22 του μηνός θα μεταβούν στην Αμβέρσα για το ματς με την Άντβερπ, ενώ στις 28/7 θα παίξουν με την Ντεν Χάαγκ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...