ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Σαν σήμερα: Η άφιξη του Ζιλμπέρτο Σίλβα στην Ελλάδα για το τριφύλλι! (vid)

Στις 16 Ιουλίου του 2008, το «Ελ. Βενιζέλος» ντύθηκε στα «πράσινα» για να υποδεχθεί τον μεγάλο Βραζιλιάνο αστέρα.

Σαν σήμερα: Η άφιξη του Ζιλμπέρτο Σίλβα στην Ελλάδα για το τριφύλλι! (vid)

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές που έγιναν στην εποχή της πολυμετοχικότητας. Δέκα χρόνια πριν, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του -εν ενεργεία τότε- αρχηγού της Εθνικής Βραζιλίας, σκορπώντας ενθουσιασμό στους οπαδούς του και παράλληλα, ταρακουνώντας την ποδοσφαιρική Ευρώπη.

Ο 31χρονος -τότε- αρχηγός της Σελεσάο, έφτασε στο αεροδρόμιο και πήρε μια πρώτη γεύση από το τι εστί Παναθηναϊκός, με 3.000 οπαδούς να τον περιμένουν για να τον αποθεώσουν.

Στις… αποσκευές του «κουβαλούσε» σπουδαίες διακρίσεις, όπως το Μουντιάλ του 2002, το Κόπα Αμέρικα του 2007, τα Κύπελλα Συνομοσπονδιών του 2005 και του 2009, πρωταθλήματα Αγγλίας και Βραζιλίας, το Κόπα Λιμπερταδόρες, το Κύπελλο Αγγλίας, αλλά και τη συμμετοχή του σε τελικό Champions League.

Στον Παναθηναϊκό έμεινε για τρεις σεζον, κατακτώντας το νταμπλ του 2010 και λαμβάνοντας από την πρώτη στιγμή θέση βασικού στον άξονα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ