ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αυτοί είναι οι νέοι συνεργάτες του Παϊρότζ (pic)

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας γευμάτισε μαζί τους σε ταβέρνα του Ρέντη.

Αυτοί είναι οι νέοι συνεργάτες του Παϊρότζ (pic)

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα,  Lykavitos.gr,  o πρώην δήμαρχος Κέρκυρας, Γιάννης Τρεπεκλής και ο πρώην αντιδήμαρχος Ιωαννίνων, Νίκος Γερασιμίδης, προορίζονται από τον Παϊρότζ για πόστα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. 

Ο ισχυρός άνδρας της Panasia παρέθεσε το μεσημέρι γεύμα εργασίας στους δύο νέους συνεργάτες του σε γνωστή ταβέρνα στου Ρέντη, από όπου προέρχεται και το φωτογραφικό στιγμιότυπο που δημοσίευσε η ιστοσελίδα

Οι δύο νέοι συνεργάτες του Παϊρότζ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...