ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Προπονητής της χρονιάς ο Πασκουάλ

Ο Τσάβι Πασκουάλ αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν προπονητής της χρονιάς στην Basket League.

Προπονητής της χρονιάς ο Πασκουάλ

O Καταλανός προπονητής φέτος πήρε το πρωτάθλημα με το «τριφύλλι» κάνοντας το «back to back».

Ο Τσάβι Πασκουάλ αναδείχθηκε πρώτος στις ψηφοφορίες των αρχηγών και των προπονητών των 14 ΚΑΕ του πρωταθλήματος και του κοινού, ενώ σ’ αυτή των ΜΜΕ ήταν δεύτερος.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου και οι δηλώσεις του Πασκουάλ:

«Ο Τσάβι Πασκουάλ στην δεύτερη σεζόν του στον Παναθηναϊκό Superfoods οδήγησε τους «πράσινους» στην κατάκτηση του «back to back» Πρωταθλήματος Ελλάδας και παράλληλα για δεύτερη σερί περίοδο αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής της STOIXIMAN.GR Basket League.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.537 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο 46χρονος Καταλανός προπονητής πρώτευσε στις ψηφοφορίες των αρχηγών και των προπονητών των 14 ΚΑΕ του πρωταθλήματος και του κοινού. Στην ψηφοφορία των αρχηγών και των προπονητών συγκέντρωσε 9 ψήφους (32,14%, δεύτερος ο Ηλίας Παπαθεοδώρου με 8, 28,57%), ενώ στις προτιμήσεις του φίλαθλου κοινού ψηφίστηκε από το 56,54% (στην δεύτερη θέση ισοβάθμησαν οι Ηλίας Παπαθεοδώρου, Μάκης Γιατράς με 9,54%).

Στην ψηφοφορία των εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ο Πασκουάλ ήταν δεύτερος με 25,58%, ενώ πρώτος ήταν ο Γιατράς με 32,56%.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους που με ψήφισαν και με ανέδειξαν προπονητή της χρονιάς», δήλωσε ο Καταλανός κόουτς για την φετινή διάκριση του και τόνισε: «Είναι μια σπουδαία τιμή. Περισσότερο απ’ όλους, βέβαια, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στην ομάδα και –φυσικά- στους παίκτες μου, χωρίς τους οποίους δεν θα μπορούσα να κερδίσω αυτό το βραβείο. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και δώσαμε χαρά στους φιλάθλους μας. Υπόσχομαι ότι και την καινούρια σεζόν θα δουλέψουμε σκληρά για να τους κάνουμε υπερήφανους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...