ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προς συμφωνία με τον Κουτρουμπή – Δυσκολίες με Λέτο

Αναβολή πήραν οι υποθέσεις Κουτρουμπή, Λέτο, Εσιέν στον Παναθηναϊκό - Συζητήθηκε του Στέργου Μαρίνου.

Προς συμφωνία με τον Κουτρουμπή - Δυσκολίες με Λέτο

Τέσσερις υποθέσεις ήταν προγραμματισμένες να εκδικαστούν σήμερα από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ για τον Παναθηναϊκό. Η μόνη υπόθεση που συζητήθηκε ήταν αυτή του Στέργου Μαρίνου, ενώ αυτές των Κουτρουμπή, Λέτο και Εσιέν  πήραν αναβολή για την 1η Αυγούστου.

Παρόλα αυτά το μοναδικό ευχάριστο νέο ήρθε από το… μέτωπο Κουτρουμπή. Συγκεκριμένα, όπως τόνισε η πλευρά του παίκτη, υπάρχει μια συμφωνία ώστε να καταβληθεί το ποσό των 292.000 ευρώ που του οφείλεται από την πράσινη ΠΑΕ.

Αντίθετα, με τον Σεμπάστιαν Λέτο δεν υπάρχει καμία συμφωνία και ο Αργεντινός  ζητάει όλο το ποσό που του οφείλει το «τριφύλλι» (177.000 ευρώ). Όπως εξήγησε η εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, ο λόγος που ζητάει όλο το ποσό είναι διότι τόσο καιρό δεν επικοινώνησε μαζί του κανείς από τον Παναθηναϊκό.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 46.044 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιπρόσθετα και όσον αφορά τώρα τον Εσιέν, ο Παναθηναϊκός κατέβαλλε σήμερα την δόση του Ιουνίου και απομένουν άλλες 36.000 ευρώ που θα δοθούν σύντομα.

Τέλος, η υπόθεση που συζητήθηκε σήμερα ήταν αυτή του Στέργου Μαρίνου. Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός έχει μία οφειλή ύψους  54.000 ευρώ και ζήτησε από τον δικηγόρο του ποδοσφαιριστή να γίνει ένα διακανονισμός τις επόμενες μέρες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...