ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Το νέο panathinaikos24.gr είναι εδώ!

Ανανεωμένο, σύγχρονο, με περισσότερη εξειδικευμένη θεματολογία, το νέο panathinaikos24.gr ήρθε για να δώσει νέα πνοή στην Παναθηναϊκή σας ενημέρωση.

Το νέο panathinaikos24.gr είναι εδώ!

Ήδη από το μεσημέρι της Τρίτης, το νέο panathinaikos24.gr είναι στις οθόνες σας. Με νέο στιλ, νέα – ανανεωμένη μορφή, περισσότερους χώρους ειδησεογραφίας και φυσικά πιο εύχρηστο για τον αναγνώστη.

Περισσότερη θεματολογία, αρθρογραφία από τους Τάσο Νικολογιάννη, Διονύση Δεσύλλα και Βασίλη Μοιρώτσο, καθημερινό ρεπορτάζ για όλα τα τμήματα του Συλλόγου, πλούσια αφιερώματα, αναλύσεις, συνεντεύξεις, αλλά και ξεχωριστή κατηγορία με πολλά βίντεο, το νέο panathinakos24.gr, η κορυφαία δημοσιογραφική ιστοσελίδα για θέματα του τριφυλλιού, ανανεώθηκε με στόχο την καλύτερη «ενημέρωση και άποψη για τον Παναθηναϊκό» (όπως είναι το κεντρικό μας σύνθημα από τη στιγμή που πρωτοβγήκαμε στον «αέρα» το 2014) στα σύγχρονα διαδικτυακά πρότυπα.

Ταυτόχρονα, η συνεργασία με κορυφαίες ιστοσελίδες του αθλητικού, πολιτικού ρεπορτάζ, αλλά και του πιο ανάλαφρου, συνεχίζονται, με στόχο την όσο το δυνατόν πολύπλευρη ενημέρωση για εσάς.

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.325 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θα ακολουθήσουν αρκετές εκπλήξεις με νέες… αφίξεις, αλλά και συμμετοχή δική σας, μέσω ειδικών κατηγοριών που στόχο θα έχουν να «ακουστεί» η δική σας «φωνή» και να υπάρξει μια αλληλεπίδραση ανάμεσα στο site μας και εσάς. Σύντομα, θα δείτε νέες σύγχρονες μεθόδους επικοινωνίας, αλλά και πολλές ακόμη πρωτοτυπίες από το panathinaikos24.gr με τη δημιουργία νέων διαδικτυακών Μέσων υπό την «ομπρέλα» της ιστοσελίδας μας. Μείνετε online και σύντομα θα δείτε νέες τεχνολογίες και διαφορετικού τύπου ενημέρωση στις οθόνες σας.

Panathinaikos24.gr: Ενημέρωση και άποψη για τον Παναθηναϊκό

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.