ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δώνης: «Πιο δύσκολα το 2013- Αισθάνθηκα περίεργα με τον πατέρα μου στην αρχή»

Ο Χρήστος Δώνης αναφέρθηκε στις δυσκολίες που βιώνει ο Παναθηναϊκός ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για πως νιώθει που έχει τον πατέρα του προπονητή.

Δώνης: «Πιο δύσκολα το 2013- Αισθάνθηκα περίεργα με τον πατέρα μου στην αρχή»

Αναλυτικά όσα είπε στην «Livesport»:

Για το αν η φετινή προετοιμασία θυμίζει εκείνη του 2013: «Προσωπικά πιστεύω ότι το καλοκαίρι του 2013 ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα. Όμως δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να συγκρίνω καταστάσεις. Ξέρουμε τι συμβαίνει στην ομάδα, αποδείξαμε πέρυσι ότι είμαστε δυνατοί και πιστεύω ότι θα τα βγάλουμε πέρα».

Για τους στόχους της ομάδας: «Αρχίζουμε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς, κάτι που αποτελεί ένα μεγάλο ντεζαβαντάζ για εμάς. Επιβάλλεται, όμως, να βγάλουμε το συντομότερο δυνατό αυτό το βάρος από πάνω μας. Από την άλλη, δεν θα ήθελα να θέση στόχους από τόσο νωρίς, αλλά θα παίξουμε σε δύο διοργανώσεις, στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο καλύτερα γίνεται και θα δούμε τι θα καταφέρουμε».

Για το πως είναι που θα έχει προπονητή τον πατέρα του: «Στην αρχή αισθάνθηκα κάπως περίεργα, αλλά μέρα με τη μέρα το συνηθίζω. Από εκεί και πέρα, στο γήπεδο δεν τον βλέπω ως πατέρα, αλλά ως προπονητή».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.812 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.