ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΛΚΜΑΑΡ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-0

Ξεκίνημα με ήττα – Κορυφαίος ο Κουλιμπαλί

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με σκορ 2-0 από την Άλκμααρ στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους.

Ξεκίνημα με ήττα - Κορυφαίος ο Κουλιμπαλί

Ο Γιώργος Δώνης δοκίμασε το σχήμα που δουλεύει στις προπονήσεις. Ο Ελληνας τεχνικός σε σύστημα 3-4-2-1 ξεκίνησε με το Διούδη κάτω από τα δοκάρια και τριάδα στην άμυνα τους Γιόχανσον, Κολοβέτσιο και Οικονόμου. Στα δεξιά ήταν ο Κουλιμπαλί και στα αριστερά ο Ινσούα.

Στη μεσαία γραμμή ξεκίνησαν οι Κάτσε και Τζανδάρης, στα άκρα οι Χατζηγιοβάνης και Μουνιέ, ενώ στην επίθεση ήταν ο Ρεγκάκος.

Το σκορ άνοιξε για την Άλκμααρ στο 17’ ο Μποαντού, ενώ το δεύτερο γκολ των Ολλανδών σημείωσε ο Φράιντεϊ στο 44’.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.614 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» είχαν καλή στιγμή με Κουλιμπαλί και Μουνιέ στο 26’, ενώ στο 39’ ένα σουτ του Χατζηγιοβάνη κόντρα στους αμυντικούς.

Στο 48’ ο Κουλιμπαλί, που ήταν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού έχασε νέα ευκαιρία για την ομάδα, αλλά ο τερματοφύλακας του είπε «όχι».  Από εκεί και πέρα, ο ρυθμός έπεσε. Οι πολλές αλλαγές δεν επέτρεψαν στις δυο ομάδες να γίνουν απειλητικές. Το τριφύλλι δεν είχε άλλη καλή στιγμή στην αντίπαλη εστία, με εξαίρεση ένα σουτ του Μπουζούκη στο 80′ το οποίο πέρασε άουτ, αλλά και μια κεφαλιά του Πίσπα στο 87′ που είχε την ίδια κατάληξη. Το 2-0 παρέμεινε μέχρι και το τέλος στο πρώτο τεστ του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας χρονιάς.

Το παιχνίδι παρακολούθησε και ο γιος του Παϊρότζ, Πιτ. Ο Ταϊλανδός είδε το ματς από τα επίσημα δίπλα στους Νίκο Νταμπίζα και Δημήτρη Σαραβάκο.

Οι ενδεκάδες:

Άλκμααρ (Γιον φαν ντεν Μπρομ): Μπιζότ, Σβένσον, Φλάαρ, Ούβεγιαν (Σαβαστάνο), Μίντζσο, Τιλ, Χατζηδιάκος, Σέντγιενς, Μποαντού (75’ φαν Ράιν), Ιντρίσι, Φράιντεϊ (Χασάνι).

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης (46’ Κότσαρης), Κολοβέτσιος (80’ Κουντουριώτης), Οικονόμου (71’ Οικονομόπουλος), Γιόχανσον (63’ Θεοχάρης), Ινσούα (46’ Μαυρομάτης), Κάτσε (46’ Τζανδάρης), Δώνης (46’ Στάικος), Κουλιμπαλί (71’ Αποστολάκης), Μουνιέ (57’Χαντζάρας), Ρεγκάκος (63’ Πίσπας), Χατζηγιοβάνης (57’ Μπουζούκης).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.