ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τα είπαν για την κάρτα φιλάθλου οι δικηγόροι ΠΑΕ και Ερασιτέχνη

Οι δυο πλευρές είχαν συνάντηση το πρωί με σκοπό να τεθούν στο τραπέζι οι λεπτομέρειες για την κάρτα φιλάθλου.

Τα είπαν για την κάρτα φιλάθλου οι δικηγόροι ΠΑΕ και Ερασιτέχνη

Ως γνωστόν από φέτος θα ισχύει η κάρτα φιλάθλου για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Στη νέα προσπάθεια που γίνεται υπό τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, θα θεσπιστεί και η κάρτα προκειμένου και ο κόσμος να συνδράμει στη μάνα του λόχου.

Το πρωί της Τετάρτης οι δικηγόροι των ΠΑΕ και Ερασιτέχνη είχαν συνάντηση για το θέμα. Στη συζήτηση το βάρος έπεσε για τον τρόπο με τον οποίο θα “τρέξει” η κάρτα ενίσχυσης μέσω των εισιτηρίων της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Οι δυο πλευρές δεν έχουν καταλήξει ακόμα στο ποσό, αν αυτό θα έχει κλιμάκωση και αν θα αφορά μόνο τα διαρκείας. Φυσικά, όλα αυτά υπό την προυπόθεση πως θα γίνει επαναδιαπραγμάτευση των ποσών των συμβάσεων για τη μίσθωση της Λεωφόρου.

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει νέα συνάντηση και θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.