ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Θα υπογράψει στην Ελλάδα ο Παπαγιάννης» (Pic)

Ο Γιώργος Παπαγιάννης αποτελεί παρελθόν για τους Μπλέιζερς και στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού κάνουν λόγο για συμφωνία με ελληνική ομάδα.

«Θα υπογράψει στην Ελλάδα ο Παπαγιάννης» (Pic)

Όπως σας αναφέραμε και νωρίτερα ο Γιώργος Παπαγιαννης έλυσε την συνεργασία του με τους Μπλέιζερς και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Κάτι τέτοιο εμμέσως αναφέρεται και από τον γνωστό δημοσιογράφο του ESPN, Άντριαν Βοϊναρόφσκ.

Συγκεκριμένα αυτός έγραψε στο Twitter: «Το Πόρτλαντ αποχαιρέτησε τον σέντερ Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος σχεδιάζει να υπογράψει συμφωνία στην Ελλάδα»

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.440 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε την ανάρτηση:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...