ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

27 Ιουλίου η κλήρωση του Κυπέλλου

Η ΕΟΚ, με ανακοίνωση της, γνωστοποίησε το πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για το κύπελλο Ελλάδος στο μπάσκετ.

27 Ιουλίου η κλήρωση του Κυπέλλου

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018 και ώρα 12.00, θα πραγματοποιηθούν στο Ξενοδοχείο Divani Caravel (αίθουσα Ilissos) οι κληρώσεις της Α2 ανδρών, Β΄ Εθνικής ανδρών (1ος όμιλος), Γ΄ Εθνικής ανδρών (1ος και 2ος όμιλος), Α1 γυναικών, Α2 γυναικών (1ος όμιλος), Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών και Γυναικών.

Αντίστοιχα τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018 και ώρα 13.00, θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του Καυτανζόγλειο Σταδίου στη Θεσσαλονίκη, οι κληρώσεις της Β΄ Εθνικής ανδρών (2ος όμιλος), της Γ΄ Εθνικής ανδρών (3ος και 4ος όμιλος), της Α2 γυναικών (2ος όμιλος).

Πριν από τις κληρώσεις θα γίνουν οι απονομές επάθλων και μεταλλίων στα σωματεία που διακρίθηκαν την αγωνιστική περίοδο 2017-18».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.481 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.