ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Λάνγκφορντ: «Περιμένω να σας δω όλους στο ΟΑΚΑ» (Vid)

Ο Κιθ Λάνγκφορντ, μέσα από το επίσημο σάιτ της ΚΑΕ, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Λάνγκφορντ: «Περιμένω να σας δω όλους στο ΟΑΚΑ» (Vid)

Ο Κιθ Λάνγκφορντ ανακοινώθηκε πριν από λίγες μέρες από τον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός γκαρντ σε δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της ΚΑΕ κάλεσε τον κόσμο του Παναθηναϊκό να δώσει το «παρών» στο ΟΑΚΑ ενώ δεν παρέλειψε να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος που δεν ήρθε πέρυσι στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά όσα είπε στο paobc:

«Γεια σας φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, είμαι ο Κιθ Λάνγκφορντ και σας μιλάω από τον Austin του Texas. Θα ήθελα να σας στείλω ένα γρήγορο μήνυμα προκειμένου να σας εκφράσω το πόσο ενθουσιασμένος νιώθω που θα είμαι μέλος του συλλόγου και θα βρίσκομαι στην Αθήνα για να αγωνιστώ ξανά στην Euroleague. Παραδέχομαι το περσινό λάθος μου που δεν ήρθα στην ομάδα αλλά θα αναπληρώσουμε τις χαμένες στιγμές», είπε και συμπλήρωσε: «Περιμένω να σας δω όλους τη νέα χρονιά στο ΟΑΚΑ. Εύχομαι να έχουμε μια παραγωγική και γεμάτη υγεία σεζόν με πολλές νίκες. Σας ευχαριστώ και θα τα πούμε σε λίγο καιρό…».

Επίσης η ΚΑΕ Παναθηναϊκός υπενθύμισε στους φίλους της ομάδας:

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.024 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Σας υπενθυμίζουμε πως η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται από τα κάτωθι σημεία:

*Τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00), Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010.

*Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr.

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό)».

Δείτε το βίντεο:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.